Gambar Budak Tingkatan Dua yang gedik.


Assalammualaikum.

ne hah, nak share sikit kat korang, gambar budak form 2  yang gedik eh eh sebenarnya bajet comel, cantik, cerdik.......
amacam, gedik tak?!.kuikuikui.


eca tak tahu ler apa kena dengan kawan eca, adakah patut masa kelas last week dia cakap gambar ne, nampak macam eca budak tingkatan dua...10tahun mudah gituuuuuu.yang tak menahan, bila tunjuk kat bos, bos cakap "baby face bha muka ko girl"....aik?!.gua rasa macam mak budak je tau.hahahahaha~

gambar ini telah diedit, ditambah background & filter.haha!..nak tengok gambar asal, leh tengok FB @ Whatsapp eca tau....wechat pun!...ooo,yang tu nak gitau,ai ada wechat, whatsapp.....line,kakaotalk so on, coming soon =)

add lerrr,leh borak-borak @ecadwinkyasha
tak tahu le motip entry ini.diri sendiri terlebih perasan ke apa....hakhakhak.