7pm???


Assalammualaikum.

Giler kalau tak cakap eca tak penat?!..jam 5am dari Telipok ke Kota Kinabalu International Airport,flight jam 6am...sampai KLIA around 9am...g rumah pakcik kat Golden Villa *jangan tanya area mana,sebab makcik cakap rumah sempadan Shah Alam-Klang*...so tadi p ronda-ronda kat Jalan TAR so on...balik rumah almost 5...ceta-ceta then dengar azan,tengok jam...dah jam7 pulakkk.wohoooo..tak pecaya  masi terang....oke ketuk kepala kat balkoni rumah pakcik tengok langit masih terang..sebab waktu camne eca balik keja dah gelap!..jelly benar tengok orang balik keja masih terang yerrr.

Oke.terang lagi yer....jelly tahap gaban dah neyh......dan nak gtau yang eca penat!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*