ada maksud.....


Assalammualaikum.
yeah, JUMAAT dah...hari ini hari last bekerja tahun 2013.Dah mula cuti Krismas, bolehlah eca fokus untuk exam minggu depan pulak.seriously, dua minggu rasa pack sangat!.kalau nampak eca di FB tu, semua waktu eca away dari LAPPY kesayangan, dalam bas, opis...masa tu je FB..tu pun melalui s3 tu :)
ya allah, selalu tersasul lahhhhh..sebenarnya eca nak kongsi dua lagu ne ahh.ada maksud sangat,SANGAT!.


Alhamdulillah, dia dah ada pengganti diri ini dalam masa sebulan.Semoga mampu membahagiakan dia, 
saya doakan awak sentiasa, selalu & selamanya.Terima Kasih atas semuanya :)


TQ Solehah, sebab layan tension akak semalam.Cian solehah kena paksa kejutkan akak ^-^
tengah siapkan assignment & berkorban tak turun kerja pagi ini nak siapkannya 
++ tunggu barang dari gdex.sapalah yang hantar tu ehhhh?
++ nak buat GA next week sebab ada rezeki lebih bulan ne *-*