Sudah sampai indon...


Assalammualaikum.

Korang ingat tak eca kan ada jual sticker inai...boleh rujuk blog kedai eca....alhamdulillah,ada je yang cari sticker inai tu.eca pun happy even sebenarnya sesaja je buat biz tu...tolong bakal-bakal pengantin dihari bahagia dorang.setiap kali musim cuti,ada je yang tanya.

Tapi eca minta maaf if tak dapat berikan servis terbaik tau...eca busy sangat sampai ada yang call tak terjawab..mesej tak terbalas..chat terbiar.SORRY TAU!!!

tapi dalam masa tu pulak,ada seseorang dari jauh bertanya pasal sticker inai...orang tu dari Indonesia ya mbakk.pengen beli cap tangan.

Apakah ini gara-gara SEO?

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*