betul tak PINK lagi?


Assalammualaikum.

sempena status dah berubah, blog layout pun berubah.konon-konon matang gitu...kalau kata takde PINK, korang boleh ketuk kepala dak comel tu eh...*konon sangat takde PINK, konfirm ada seketul dua*...tapi kali ne lebih bermain dengan warna BIRU & background dari nada warna COKELAT.nak buat layout pastel, tapi tak menjadi tak berkenan background asal nak letak sini...takpe, itu next time.

Mari cerita tentang belog baru tukar cat :


ini HEADER..ada dua keping gambar supergedik...tau dah, mesti korang nak cakap "comel lah eca tak pakai spek..".Mohon belanja satu pasang contact lens,TQ~..ohya, dah takde lagi Cerita Dari Hati, nama blog pun dah tukar "ecadwinkyasha".Kononnya, kalau kekal CERITA DARI HATI, daku asyik tulis pasal masalah cinta memanjang. -,-"  *tapi masih mengekalkan tagline, ...dan cerita kita mungkin berbeza, yelah semua orang tak punya cerita yang sama kan?!

my footer yang agak sangat simple tapi quote yang eca sertakan beri satu makna besar...betul tak?Tak da siapa yang mampu merubah diri kita, kecuali kita.nak berjaya,usahakan.tak nak berjaya, jangan menyesal sudah.

untuk new layout ne, tak banyak beza dari yang dulu.Tengok sidebar, masih sama cuma permainan warna yang berbeza...untuk post body pun sama.Eca nak buat simple tapi sedap mata memandang gitu.Alhamdulillah, sempat juga siap dari semalam diusahakan.so, enjoy my stories, enjoy your life.

edit belog sendiri sempena usia bertambah,MAAFkan daku wahai customer, belog kalian terpaksa tunggu lama..hikhikhik :) 



till then,
stay positives, stay cutes.