Selfie Of The Week #1


Assalammualaikum.

Tahu kan apa tu selfie?..kalau taktahu, meheca definisikan sikit... Selfie merujuk kepada kegiatan mengambil gambar diri sendiri.Menurut anak murid eca, selfie ialah kegiatan syok sendiri...SO, dapat eca simpulkan, selfie tu ialah kegiatan "MENGGEDIK" di hadapan kamera =P

ada macam ayat daku wat assignment tu,hihi~
So, last weeks, ntah setan mana merasuk eca, hari-hari kena SELFIE oke?!...setiap kali keluar dari rumah, setiap kali tu jugak daku selfie depan S3..peduli apa, S3 daku, bukan iphong ko puwn kan?!.kikikikiki.Sebenarnya, bila kita SELFIE, ini menaikkan keyakinan diri sendiri..sebabnya nampak muka sendiri yang supercute, supercantik dan SUPERPERASAN buat kita terfikir, "eh, cute jugak aku ne kan?"...kan tu jugak satu doa, semoga semakin cute gitu!. :)

jom la tengok gambar syok sendiri tu :
 
erkkk, gambar ne tak tersusun ikut hari la...benci!.Tapi this week, insyaallah akan buat mengikut hari...bawa satu semangat....eh eh eh, TENGOK BOLEH, JATUH CINTA JANGAN!. =P

Setiap selfie sebenarnya ada cerita, meh eca nak share....
gambar pertama, PENAT,rushing sebab lambat buka office.
gambar kedua, PASSION (semangat KONONNYA pergi kerja minggu baru).
gambar ketiga, MEH? (sebab tak percaya muka sendiri cute.hahaha)
gambar keempat, PINKYku (semalam kuar jumpa geng ayam penyet...comel lak pakai pink)
gambar kelima, SWEET (kan senyuman itu satu sedekah, mohon senyum selalu eca!)
gambar keenam, MEH MEH aaa...(buat muka nak minta penampar je..comel sangat kenapa?!)
gambar ketujuh, INDAH (tengah buat mission ajak reramai LABUHKAN HIJAB..kan indah,saya pun dalam proses menjadi seorang muslimah yang baik)


so, apa kata mulai hari ne, reramai SELFIEkan diri sendiri...
hujung minggu tolong upload kat FB, tag eca tau! *-*


tetiba rasa nak cakap, "eh asha, awak cute tau, tolong STAY macam tu!"