Selfie of The Week #2


Assalammualaikum.

Eca sambung cerita selfie lagi.....atau bak kata my sis-in-law, "eca buat muka"....hahaha....bagi korang yang belum tengok episod 1, terjah SINI.

Sebelum tengok...meh eca simpulkan cerita disebalik gambar....

Day 1 : nak makan penampar wat muka gitu...hihi
Day 2 : daku diet, berani dorang bawa gi makan ayam penyet.fuhhh~~
Day 3 : syasya solera pun nangis tengok mata macam comel jerrr...
Day 4 : hari yang panas panas panas,hati pun panas.
Day 5 : im 25th!!!!....and still pinky.
Day 6 : ...sedih sebab baru sedar ic hilang.uwaaaaaaaa
Day 7 : its a happy face got something priceless...

Eh eh, lengkap 7 hari dan gambar pun ikut susunan yang betul.hikhikhik.....Dalam hidup ini, ada laut dan darat, ada malam dan siang, ada aku dan kamu eh?!, ada gembira dan duka.....apapun yang berlaku, HADAPI DENGAN SENYUMAN.....

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*