13 hari Berkasih Sayang


Assalammualaikum.
maaf, ada ralat berlaku...eca SALAH KIRA.
Actually, eca mula minum EPHYRA pada 8Feb..terlebih kira 10hari lak......terlalu banyak kerja la ne kan eca?!.


dah genap 13 hari berkasih sayang, dah nampak sangat bahagia..cewah, ayat kemain bahagia.Tapi betul, sangat bahagia sekarang ne..nak-nak bila ada orang memuji gitu..eh, berkasih sayang dengan siapa ne, kan hati masih terluka lepas putus cinta?!..dah jumpa kekasih baru agaknya budak eca ne kan?!eh eh eh, sebenarnya nak khabarkan dah 13hari berkasih sayang dengan EPHYRA.diulang, EPHYRA tajaan oceanlife.So far, eca berpuashati dengan EPHYRA walaupun baru mengamalkan EPHYRA selama 23hari je.SO, ini cerita eca tentang EPHYRA.
 


Bila Bangun Pagi...
Actually, masalah lama eca dah kembali...eca dah lewat tidur dan bangun pagi pun tentu je lewat.BENCI tau keadaan macam tu.Apatah lagi, bila eca bangun pagi, rasa macam waktu tidur tu tak cukup langsung, dasar pemalas tau tak gitu?!...Tapi since taknak memanjakan diri sendiri, eca pun apalagi, PAKSA DIRI tuk BUKA MATA.Lepas tu, terus je amik free botol EPHYRA masukkan 1pek EPHYRA + air 180ml..dasar pemalas punya budak, eca shake-shake je terus botol tu & MINUM....mata terus jadik segar, terkejut diri sendiri tau!...kadang-kadang tu eca rasa nak tido balik, tapi dengan EPHYRA, mata jadi segar bugar..badan pun naik semangat nak ber-workout gitu.

180ml je, sekali minum rasa nak minum lagi.Tapi jangan lupa banyakkan minum air putih, agar segala pencernaan berjalan lebih lancar..Baru nampak kesan yang memberansangkan.

pelaburan setiap hari...
bila dengan EPHYRA ne, tetiap hari jadi pengunjung setia encik T...lepas minum EPHYRA tetiap pagi, mesti 5 ke 10 minit kemudian, konfirm melabur!....dah tu, tak sembelit-sembelit pun pendek kata pelaburan berjalan sangat lancar.SANGAT BAGUS oke?!...eca likes 100x...yelah, nak singkirkan lemak-lemak degil gitu...


Rasa Tak Lapar pulak....
Eca gi keja jam11 lebih gitu, so setiap pagi memang kena masak  BRUNCH (breakfast+lunch).Tapi, rasa nak makan tu takde..lapar pun tidak walaupun malam semalam tak makan apa-apa.Tapi terpaksa makan yer, takut pengsan lak memandangkan eca gi keja menaiki bas, dengan cuaca jap panas, jap hujan.Seriously, eca dah kurang rasa LAPAR dan tak bernafsu nak makan.EPHYRA ne buat eca rasa kenyang je,cuma rasa nak minum je..takpe,itu BAGUS.Memandangkan misi nak kurus, kena minum banyak air kan?!..ohya, kawan eca cakap, muka ada halus sikit..hahaha,macam tak percaya je.Terpaksa tampar diri sendiri tuk pastikan muka tu benar-benar halus.

malas nak cakap banyak, tapi kalau korang amati gambar dibawah ne konfirm nampak perbezaan kan?
 suka benar bila parut-parut nakal jadi tak nakal.
Gambar sebelum tu, muka baru habis "workout",
Gambar selepas, muka baru sampai dari keja.


Kalau KORANG teringin nak tanya banyak atau try EPHYRA ne, 
boleh contact eca tau...konfirm cepat reply. 
email : ecasha.89@gmail.com
Whatsapp : 0148594953
wechat : @ecadwinkyasha

JANGAN RISAU, eca bagi harga manja-manja dengan korang..yang pasti, LEBIH MURAH dari HARGA PASARAN tau!!!!.So, tunggu apa lagi, cepatlah hubungi eca.