Selfie & Monopod, ada kaitan ke?!


Assalammualaikum.
Lama eca tak update #selfieoftheweek kan?!.Benci benci benci sebab mood nak ber'selfie' amat kelaut kelangit sekali.Asyik-asyik selfie hanya terfokus pada muka...nak jugak separuh badan ke, seluruh badan ke kan?!...Bila ada yang tanya, "Eca comel, gambar selfie terbaru tedakah?"...dengan cepat eca jawab, "belikan monopod!"....dan eca ditanya kembali, "monopod tu apa?"  =.=" ada juga yang tak tahu apa tu monopod, mari eca kenalkan korang dengan bendapatutbeli ini.

Monopod ialah satu alat yang MUDAH dibawa kemana sahaja dengan saiz yang agak KECIL dan RINGAN, tentu memudahkan para "perempuan" menyimpannya didalam handbag.Ianya direka khusus bagi mereka yang suka mengambil GAMBAR dari sudut (angle) yang berbeza.Bagi mereka yang GEMAR MELANCONG, monopod dapat membantu anda mengambil gambar ANDA berserta LATAR BELAKANG tempat yang anda kunjungi.(takdelah asyik nampak  muka korang jerrrr).Boleh digunakan untuk semua jenis smartphone sehingga saiz Galaxy Notes 3.

Kenapa eca dan korang-korang semua perlukan MONOPOD?!...meh eca terangkan.....


Bila ambil gambar dengan adik-adik, mesti ada je muka separuh...selalunya, muka tukang pegang kamera tau (eca lah selalunya~), tapi kalau guna MONOPOD konfirm takkan jadi macam ne melainkan korang muatkan satu kampung dalam gambar tu.haha!!!


dan tidaklah muka si tukang gambar kelihatan lebih besar dari geng-geng yang lain.Korang tengok gambar atas tu, macam tak asi je kawan daku yang hujung tu si Cik Fazihah ne nampak kecik..ini tidak adil tau..sebab kitaorang lebih kurang je saiz..kekekeke.So, kalau gunakan MONOPOD, konfirm lebih mudah nak ambil PHOTO GROUP...ajak satu kelas termasuklah lecturer pun konfirm muat!.


tengok gambar Awal Ashaari & Scha tuuuuuuu...guna monopod, LATAR BELAKANG pun nampak tau!...Tengok Awal pegang monopod tuuuu..ai is jealous!


gambar Elfira Loy pulak.....nampak cantik kat sebab ambil dari SUDUT ATAS...guna MONOPOD jugak tu!...kan dah cakap, MONOPOD ini bendapatutbeli bila korang kaki kamera.


BERKENAN tak nak dapatkan MONOPOD?!...meh beli dengan eca, eh eh bukan dengan eca, tapi beli kat KEDAI MONOPOD ONLINE...(dijamin sampai ke tangan anda!)..tapi sebelum tu, meh kita tengok pilihan monopod yang ada.....

pilihan warna : BIRU, HITAM, PINK.


SO, meh cuci-cuci mata + dapatkan lebih info mengenai MONOPOD di Kedai Monopod Online :

BLOG : http://xcyberlink.blogspot.com/2014/03/kedai-monopod-selfie-harga-murah.html
Official Page : https://www.facebook.com/monopodmalaysia01


agak RUGI kalau suka bergambar tapi takde MONOPOD.
so, korang tunggu apa lagi, gi TERJAH Kedai Monopod Online sekarang!!!!!!