Day 2 : 2 Films


Assalammualaikum.

yeah, masuk day 2 dah!..kita cerita pasal filem...eca ne bukanlah kaki wayang sangat.Ikut mood dan ikut duit.muahahaha~...Dulu masa degree, ikut je kawan-kawan pergi tengok,melayan kengkawan katanya...Bila dah kerja ne, pergi tengok wayang melayan adik-adik.Takpe, bukan selalu ponnnn.So, apa dia 2 wayang yang jadi pilihan eca neyhhhh......


Movie terakhir yang eca masa bulan puasa lepas...dan sebenarnya eca tengok dua kali....tamak gilerr kan?!.Actually, ada cerita dia.Eca dah janji dengan Cik Fazihah nak tengok movie ne.Tapi asyik tangguh-tangguh aje.So, hari tu adik lelaki eca pulak datang rumah eca.Temanlah dia gi tengok wayang ne.Masa tu, lupa nak ajak Cik Fazihah pulakkk..So, menunaikan janji, eca pergi jugak tengok sekali lagi.muahahaha...Tak Rugi jugak sebenarnya, sebab ceta ne BEST..Apalagi tengok kecomelan bumblebee =)  ps : SORRY Faziiiiii, aku lupa bawa ko ari tu dan SORRY sebab tertidur masa wayang sedang berlangsung..mesti ko rasa lonely kan?!.muahahahaha =P


3 Idiots ne, antara filem yang eca suka..semua perasaan ada dalam filem ini.Persahabatan, percintaan dan kekeluargaan, yang paling penting minat belajar tu.Banyak pengajaran dalam filem ne dan rasanya bukan eca sorang yang minat cerita ne kan?!...cepat mengaku weiii!

2 filem pilihan eca..kita sambung esok dengan 3 lagu pilihan eca yer.
#day2 DONE :)
rujuk entry ini kalau nak buat entry ini.