Day 3: 3 songs


Assalammualaikum.
dah masuk hari ke-3 untuk cabaran ini.Untuk hari ke-tiga ne, kita kongsi pasal 3buah lagu kegemaran eca, eh antara 3 buah lagu kegemaran eca sebenarnya...jom sama-sama dengar yer!


Hadapi Dengan Senyuman-Dewa19
Lirik lagu ne boleh memotivasikan diri sendiri tau....like seriously, memang sesuai sangat dengar masa tengah down, rasa nak nangis-nangis, putus asa ......tu pasal eca suka dengar, mesti cair dengar lagu ne..terus tersenyum kembali..... "Hadapi dengan senyuman, semua yang terjadi biar terjadi...hadapi dengan tenang jiwa, semua kan baik-baik saja."




kau tahu kusuka kamu, kutahu kau suka aku.
eh,yeke?!...tak tahu pun.kalau suka cakap je suka kan?...
Kalau tak suka, takkan daku nak paksa pulakkkkkkkk.hikhikhik.


Sebelum Kau Tidur - Mocca
Lagu yang eca dengar sebelum tidur...konfirm tidur dalam senyuman....sambil-sambil teringat lirik lagu ne, "sebelum kau tidur, ingatlah padaku".....oke, kawan saya cakap saya angau, itu tipu. =P


day 3...DONE.
esok, ceta apa pulakkkk =)
Day 3: 3 songs