Catatan MatLutfi, hadiah bday tiba awal!


Assalammualaikum.
untung dapat opismate yang bukan orang Sabah...asal dorang balik kampung memasing, ada lah kiriman dari sana.Last week, eca kirim buku MatLutfi.TERPAKSA kirim sebab buku tu teda di Sabah lagi.Dah puas pusing Times, pusing Harris...tak jumpa.Nak beli online, malas lak sebab kos penghantaran tu melampau mahalnya.hihihi..kebetulan lak ada kawan balik kampung kat Melaka tu, apa lagi, kirim je lah~




bagi korang yang tak kenal Mat Luthfi, sila tengok video beliau kat youtube -- klik sini.

Haruslah happy bila dapat buku yang jadi idaman kalbu untuk masuk list bahan bacaan penting!.hehehe...kalau ikut harga SM RM25..ikut harga SS RM28..tapi dapat FREE, sebab kawan cakap, "takyah bayar, hadiah bday ko dapat awal"...selamat duit daku, tapi bday aku nanti KEK Red Velvet Secret Recipes 1slice boleh?!..hikhikhik~


Ustaz Muhd Syafiq Wagimi...*fullname aku letak*
terima kasih sebab selalu jadi abang yang baik buat adik-adik.
terima kasih sebab selalu jadi kawan yang sangat jahat.
terima kasih sebab selalu ajar aku buat kerja bodoh.
semoga cepat bertemu jodoh dengan si dia ngko tu, 
aku doa-doakan doa aku ne dimakbulkan Allah.
^_____________^


best ke tak Catatan Matlutfi ne?!...haruslah best kan.
youtuber terkenal tu, nanti eca review sikit pasal buku ne tau~