Raya 2015


Assalammualaikum.

Eca masih dalam mood raya, even tak banyak beraya tahun ne....mood raya tu tetap ada.Kesian kat adik bongsu, raya pertama kena cacar!!!..tu lerr doa-doa cuti seminggu, sekali kena cacar komfirmla cuti dia lama sikit dari kawan-kawan.Memandangkan adik bongsu sakit, kitaorang pun takde sangat kemana-mana.cian, tak dapat kumpul duit raya T_T"

tinggal tiga orang anak bujang...
tahun depan tak tahulahh..kot-kot sampai seru dakeca tu nak kawen.#eh??!


Baju raya tema HIJAU...ntah sapa yang pilih hijau tu!!!..Tahun lepas lupa tema apa, tapi tahun depan tema dah ada dalam kepala.(melampaukan, syawal tak habis lagi..Puasa tak ganti lagi..dah fikir raya next year!)...Baju eca, mama & adik perempuan sama cuma berbeza saiz..Kalau ladyboss yang dah pilih, jangan derhaka...ikut je!!!!. 

Cuti raya kali ne, panjang..ikut cuti raya students.Ai is happy to the moon and back!!!.Boleh berlama-lama tak fikir kerja, boleh bangun lewat...padahnya cuti lama, sampai sekarang eca rasa masi bercuti....(tu pasal punch card asyik merah kan Asha?!)..Sambutan Raya kat opis komfirm la kitaorang buat jugak kan....Here's some picture, tapi gambar makanan tak ambil pulak!!!.



*buddies di opis..
Kawan tengok berita, kawan makan tengahari, 
kawan shopping dan kawan yang depan mereka, ayat tapis tolak tepi*
Ohyeah, aritu, kawan seopis yang berhenti sebelum raya meninggal....sedih, sebab mendiang salah seorang kawan yang rapat dengan eca T_T", dah ajal dia pada usia yang agak muda.


so, siapa rasa-rasa nak bagi kuih raya ke, duit raya ke...sila-sila PM! =P
kot-kot tak sedar dalam akaun ada 2.6B..kekekekeke~

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir & Batin, kita KOSONG-KOSONG tauu!
#rayanemasihsingle #eh?!


psssttt : eca tak aktif update blog, tapi kalau nak ikuti cerita eca, 
jemput FOLLOW Instagram...beria update IG tau! =P