Post-Convocation Photoshoot


Assalammualaikum.
Last few days dah janji nak upload gambar post-convo photoshoot kan.Aktiviti ber"photoshoot" ne sebenarnya antara salah satu wishlist eca nak buat dengan geng ayam penyet. Tapi, tak jadi sebab banyak halangan. Last-last kat group, tetiba berbincang dengan kawan-kawan sekelas nak buat outdoor photoshoot...So, apalagi..dah dapat pun photographer dengan harga yang agak berpatutan jugak...jom layan je gambar kitaorang neyh~

 japp, bagi peluang tempek gambar berdua sebagai kenang-kenangan. 
INGAT, dalam satu kumpulan tu, mesti la ada yang tak berapa berkenan antara satu sama lain atau ada perselisihan faham  ke....ELAKKAN bergambar atau kalau dah tak boleh elakkk, layankan jak permintaan kawan-kawan. Macam budak berdua dalam gambar tu, relax je amik dua shoot sebabnya "The Past is Past, the future not ours to see"..eh?!.


Janji dengan Photographer Jam8.30...setup jubah masing-masing pukul 9lebih baru mula. Masa tu matahari dah naikkk oii!!! Terpaksalah bertahan kena pancaran mataahari.Peluh jangan cakap lah weiiiiii, rasa mengalir-ngalir je. INGAT!!! Bila ambil gambar beramai-ramai, marilah kita sama-sama saling mengingati masa yang dijanjikan.


LOVE konon~....photographer kitaorang layan je kerenah 16orang ne. Nak shoot sana-sini.Nak wat camna, kat UMS je memang banyak tempat-tempat yang cantik...tapi sempat shoot kat beberapa tempat je sebenarnya. Kalau tak dilanda kepenatan, konfirm sampai ke petang tak selesai lagi bergambar-gambar ne.hehehe!!!..16orang ne memang ramai, lagi cantik buat korang yang nak ambil gambar beramai-ramai, PASTIKAN MEMBERS KORANG SPORTING tuk bergaya, takda malu-malu, takda yang segan-segan.

Paling penting, walaupun penat, ringankan diri anda untuk memberi senyuman yang paling manis sekaliiiii, bukan apa, kat dalam gambar nampak lah cantik juga. ^____________^

antara gambar lain...banyak dalam simpanan segan nak tunjuk kat korang semua.
Nanti ada yang kata kita RIAK nak menunjuk-nunjuk pulakkk kan. 
oke, nak perkenalkan photographer kami pada hari tu :

Contact : 013-553 3373 | Facebook


next entry will be "Family Photoshoot".
tunggu tau~

1 comment... add one now

QasehnyaRania QasehnyaRania 11 May, 2016
mmg kenangan sangat ni..
tak pe yg penting nawaitu eca..
pastu org yg tgk tu..
bg ciksu x riak tp bila tgk pic ni tetiba rasa nak juga smbng bljar. tp rasa mcm x mampu jek nk bg komitmen. huhuhu

pape pon tahniah buat eca..

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*