Ketagihan Membeli & Membaca Buku


Assalammualaikum
sapa ada minat membeli & membaca buku macam eca..kita boleh jadik geng!..Tapi sekarang ne, eca dah tak berapa nak beli novel tebal-tebal..Bukan apa, bila baca tu, macam terbawak-bawak jadik watak utama.part paling tak best bila terbayang-bayang watak HERO yang kononnya macho, kaya, educated...dalam real life, dapat yang memahami kita pun payahhhhh =.="

That's why, novel cinta macam tu..elakkan dari dibeli. Lagipun eca lebih memilih novel-novel ringan terbitan Lejen, Nubook dll....bacaan ringan tapi bermakna, baca ulang-ulang pun tak bosan cause it was in our reality....

..selalunya kalau eca berjalan p shopping mall, kedai buku WAJIB singgah tau. Kadang-kadang bukan tuk beli, more to survey & beli bila ada duit....dah 3bulan eca takbeli buku, ne sekali beli nak jugak beli banyak-banyak topup 3bulan yang tak terbeli tu.

macam ne lah kejadian dia bila takde duit tapi p kedai buku. =.="



korang sama tak macam eca?!...ke tak minat membaca?

3 comments.. read them below or add one

Ann Ishak Ann Ishak 01 June, 2016
samalah keadaan kita, masuk kedai buku bila takde fulus memang buat list buku bakal dibeli je
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 01 June, 2016
yui lak dah lama xbeli novel la eca.

toi tu, dalam realtiti jrg nk dpt mcm dlm novel tu. hahaha
munirah :) munirah :) 01 June, 2016
Haha samaa! Ada satu kali tu MPH ada sale tapi tak bawak duit, jadi hold dulu. Tiba2 nak cari balik buku tu dh takde :'(
Haritu PBAKL beli banyak gila buku, tengah marathon ni haa... haha nnti munirah update entri ttg ni :D

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*