TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

TERIMA KASIH

seringkali kita lupa untuk mengucapkan TERIMA KASIH.
kadang kala,tidak terfikir pun nak ucapkan TERIMA KASIH.
dan....bila ucapan itu sangat mudah,kenapa sukar untuk kita mengucapkannya?.
FIKIR-FIKIRKAN dan SELAMAT BERTERIMA KASIH.

haha.
permulaan entry yang mungkin menarik.diULANGi..MUNGKIN MENARIK.
so,kesimpulannya..I memang suka syok sendiri erk?.
oh yea...kenapa dengan I neyh?..
tetiba pula bermukadimah  pasal 'terima kasih'.
sila sepak dia.oke.sepak dia jauh-jauh g kem encik TLMD kat Lumut ble?.hehe

oke.sebenarnya,I nak ucapkan TERIMA KASIH buat seseorang.
'seseorang' itu adalah FOLLOWER ke-100 I..
jom tengok siapa kah insan bertuah itu......


nama dia encik ABHAMZ.
jom tengok blog dia disini : |link|
blog dia banyak info yang boleh dikongsi bersama.terutama soal ilmu agama.memang SESUAI untuk I yang agak kekurangan dari segi ilmu agama.
so,kepada encik Abhamz..
TERIMA KASIH kerana menjadi FOLLOWER ke-100 saya 
*-*

2 comments:

  1. follow & blogwalking...

    kalo free meh la jenguk belog ai..

    salam kenal!(^__^)

    ReplyDelete
  2. follow also ~ ermm kalau jadi orang ke 193 follow x leh popular ke?? haha

    salam kenal jugak ^_^

    free ke x free ziarah2 la blog saya.. haha

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*