TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

barang baik punya ada disini!!!!

.assalammualaikum wahai para readers sekalian :)
kali ini,I nak buat sedikit PROMOTION.........sila-sila amik perhatian penuh kekhusyukan dengan JAYAnya!.

kali ini, I nak buat PROMOSI untuk blogshop kawan sekelas I..cik Cinee ( tak leh ngurat dia dah,dia dah ada 'abang'...hehehe,Cinee...bila nak kenalkan aku dengan adik-adik ipar ko neyh???.)

Ada apa di blogshop Cik Cinee?...
Beliau menjual pelbagai jenis tudung dan shawl.Serta jubah muslimah dan khas dari Sabah...keronsang :)
Cik Cinee juga sekarang dah buka gerai berdekatan Butik Kawae,berdekatan SERVAY Putatan tue yerr.Nak tengok suasana gerai Cik Cinee..boleh jenguk entry Cik Fazihah disini |Gerai Cinee|

kalau rasa-rasa nak window shopping ke gerai Cik Cinee..boleh jenguk blogshop beliau disini.|Cinee's blogshop|

Sila-sila la yer membuat kunjungan ke blog beliau....dan sila lah beri sokongan kepada beliau yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan blog :)

p/s : Cinee yang chantek lagi menarik...aku dah buat ne,jangan lupa discount oke.hehehe
p/ss : inner-neck aku jangan lupa yer.hehehe :)
p/sss : lepas ne nak PROMO Sabahan Local Band pula..(band kawan kecil aku!)

2 comments:

  1. Salam..eca,aku kompius..ko promot blog aku or promot aku ni?huhu..lari semua peminat ku nanti..haha..anyway,thanks a lot ya.. =)

    ReplyDelete
  2. @BlogShop Aisyahtul Iman wasalam cik cinee..hehehehehe.promote kedua2 nya skali :)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*