TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

eu...I telah menodai sesuatu...............

.assalammualaikum.
tau tak mood sekarang adalah mood sangat-sangat tak tentu arah!.
yerr.tengok arh tajuk kat atas..urm.rasa bersalah kerana telah menodainya.
tau tak perasaan itu?.
urm.kalau lah korang boleh paam.
kalaulah perasaan itu akan hilang gitu jer...
yuhuuu.TAU TAK apa yang ada dalam hati I sekarang neyh?! 

erm..I rasa bersalah telah menodai blog cik jijah ooo.
urm..actually blog Cik Jijah ada masalah sikit.
So,dia minta tolong I tengokkan.
dan terus suh I buat blog dia macam blog sendiri :)
wah suka suki la I kan.hahaha.
then,sekarang I masih lagi progress menyiapkan blog beliau.heehee.
apapun,korang doakanlah Cik Jijah suka hasil nodaan I tu.uweek.:P


p/s: mood study suda sampai..testing and evaluation!!.tunggu aku noda ko pula :P

2 comments:

  1. eca!! u noda i!! wuuuuu :( i tell mr navy kang..kuikuikui..
    tak payah bersalah pon..no hal k..nak ingat pasword pon xpe..wink2

    thanks my dear :) Thanks My dear Ecawindyasha.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @Cik Azizah muahahaha.gtau la.ingat kita takut.kita puwn ada abang navy juga.abg navy kita jaga kapal..hahahaha.

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*