TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

19 June | Hari Bapa SeMalaysia |

.assalammualaikum.
I ingat Hari Bapa tue,last Sunday..rupa-rupanya this coming Sunday pula.
yeahh,sempat gi beli hadiah buat bapa tersayang.my one and only bapa.
tapi tak tahu nak beli hadiah apa.konfius!.hikhikhik.u'll nak hadiahkan apa kat bapa/abah/ayah/daddy u'll?!.
jom kita usha hadiah tuk bapa kita sempena hari bapa kat sini: |hadiah tuk bapa tersayang|

korang agak-agak,hadiah apa yang paling diingini oleh seorang bapa?.jom kongsikannya diruangan komen.

4 comments:

  1. selamat hari bapa bt bapa kamu yer..belikan apa shje yg boleh jadi tnda ingtn bt bapa kamu

    ReplyDelete
  2. Aku mau kasi beli bapa aku aiskrim batang 20 sen, yang kasi patah pakai lutut tu. Buli ka tu Eca? Haha.

    Entri Terbaru: laman kerajaan akan diserang penggodam anonymous?

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*