TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

DOMOKUN.


.assalammualaikum.
I tau rata-rata si gadis suka dengan domokun kan.even,ramai yang cakap domo tu nampak menakutkan esp. gigi dia tue.tapi itulah kecomelan domo sebenarnya.hehe.I memang suka tengok domo.TENGOK je oke.nak beli bajet takde gi nak buat domo collection.nanti-nanti je lah,utamakan apa yang patut,iaitu bayar yuran kolej.tapi sapa nak bagi FREE,I alu-alukan sangat.alamat rumah I ada kat ruangan contact eca tue.hehe.oke,sebenarnya,I nak tunjuk kat korang sume satu patung domo yang amat-amat-amat besar neyh.harga dia dalam RM500++.patung domo neyh,I nampak kat CityMall,KK,Sabah.So,sape-sape yang berdekatan area shopping mall tu,boleh lah pegi tengok kat situ ek.Kedai tu,dekat dengan POPULAR BookStore.korang layan gambar je la...bagi jeles sikit.hahaha

dua-dua comel :P

ada sapa-sapa nak bagi I neyh?.

11 comments:

  1. woahhhh besarnya domokun..
    mcm best jer buat jadi bantal boleh tilam pun mngkin =.=

    ReplyDelete
  2. besar woo domo..
    cik ezy xberkenan kat domo..
    xcomel..
    ekeke

    ReplyDelete
  3. Gila, besarrrr punya!

    Kalau aku beli ni, aku nda letak dalam bilik. Aku letak dalam kereta. Baru semua orang nampak. Haha.

    Entri Terbaru: wordless wednesday #3

    ReplyDelete
  4. @Raji and Yeen yerr.besarkan.tinggi i je 152.5cm.domo ne ntah2 130++cm kot.
    best dijadikan bantal peluk.hikhikhik

    ReplyDelete
  5. @Cik Ezy ehh comel la.comel sangat2x.hikhikhik.

    ReplyDelete
  6. @Fadzmie Mohamad jadi baru sume org jeles lah kunu arh...hikhikhik.lepas tu aku xheran cermin keta ko pecah arh.

    ReplyDelete
  7. Anonymous16 June, 2011

    akak ...... besarnye DOMO tuh !!!!!
    akak , sue nak domo tu kak !!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. @Sue comots tau tak pe besar dia.akak pun nak kalau da org bgi free :P

    ReplyDelete
  9. Salam.... if lalu mana2 nampak domokun mesti ingt eca. tapi ni paling besar yg i pernah nampak......

    ReplyDelete
  10. @fazihah haha.besar kan?.d citymall ne.pglah tgk,amik pict :)

    ReplyDelete
  11. Anonymous20 June, 2011

    wakakakaka.... ya bha apa yg comel sma c Domo nih ??
    gg dia ka ??? heheheh...............

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*