TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

kejap je!.

.assalammualaikum.
heho readers....sihat ke tidak.oke,sorry tuk sume yer..I tak dapat nak berBW dan update blog.sebabnya bb tak bayar lagi,ne puwn on9 guna maxis tenet.RM2/hour.okela dari takde.Ingat nak gi bayar tadi,tapi akak kat kedai tu pula kata "line xbagus,kami xterima bayaran"..demmm,ne kes kena gi celcom centre kat Wawasan Plaza tu err.tapi malas sebab dah petang sangat then sehari ne hujan je..maybe esok baru gi bayar,tu pun minta tolong dengan jiran kat atas tue..hehehe.

minggu ne dari hari Isnin sangat SIBUK.gi kelas,,gi CP sambut bday Miss Jen ke-21,gi karok,...err gi tengok movie TRANSFORMER..eh,korang pun pegi lah tengok yer.BEST sangat tau..tak tengok rugi..kata peminat Optimus Prime?!.hehehe

btw,assignment da dapat.suka!!!!.ada satu assignment neyh,subjek teater.wahhhh...........SO,kenalah berlakon kan?!.watak I?!..I jadi seorang ibu yang tinggal di FLAT,dan belia tak dapat terima hakikat beliau tinggal di FLAT.tak tahan dengan bunyi bising tue.Lepas tu,anak-anak beliau wat bising,jiran-jiran pula datang komplen.gaduh-gaduh manja dengan jiran dan akhirnya mereka pun berbaik.ala,ringkas je pun.nanti I ceta la pasal latihan kami oke!.

next,takde lagi.hehehe.nanti bila I dah bayar BB ne,I on9 dan berBW ke blog kalian.mana yang tak FOLLOW lagi,FOLLOW u oke..teruskan FOLLOW abang Salleh Yaakob eh eh..teruskan FOLLOW I!..

tillthen everyone :D
muaxxx

5 comments:

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*