TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?



 
 




[picit muka abang ben kalau nak join]







ish ish ish,lama bebenor tak join segmen abang ben.hikhikhik.so,kali ne macam BEST je..jom lah join.segmen kritik-kritik blog.So,kalau korang rasa selama ne nak kritik blog I tapi malu-malu ke segan ke apa...silalah berbuat demikian.I sudi terima kritikan korang.Sebabnya blog ini masi agak baru.masih newbie lagi.

untuk pengetahuan para pengritik,pemilik blog ini sangat perasan dirinya COMEL.hahaha.oke,abaikan.pemilik blog ini sebenarnya si gadis berusia 22tahun berasal dari Sabah Negeri Dibawah Bayu,menuntut dalam jurusan Bachelor of Education(Language and Literature) @Unirazak Sabah.si gadis masih bujang dengan banyak skandal....hahaha(sekali lagi,sila buat tidak nampak).Pemilik blog ini melahirkan apa yang terdetik dihati beliau,dizahirkan dalam bentuk penulisan.

So,silalah kritik,sesapa yang sudi mengkritik,SURE akan dijejak kemudian :)

8 comments:

  1. blog ni okay..just terlalu BERAT!

    yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

    fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

    http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. blog ni nampak menarik..ce letak iklan sidebar ni terapung di sebelah kiri blog..kat situ nampak lagi strategik coz tempat tu or nk scroll ke bwh or atas..yg len no komen coz da oke;)

    http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  5. background tukar la sekali sekala~ eheheh ;)



    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  6. Kotak komen tukar ke pop up window k. Tu saje. =D

    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*