TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Mereka Berani Kritik




ingat tak hari tu,I join segmen Otai Ben....segmen kritik blog.takut juga takde yang nak kritik,tapi ada juga yang kritik.er..sorrylah sebab lambat update pasal ne.Segmen tu on Monday 25.Julai.2011 kan,malam tu,laptop kena hantar tempat encik amir sebabnya laptop wah kena virus,sekali dengan external harddisk,yang ne kemudian I ceta oke....

disebabkan tengahhari tadi baru encik amir antar laptop ke ruma I,malam ne baru dapat update.So,tengahhari tadi baru I dapat baca segala kritikan dari kamu tue....baca je yang I dah print screen ne k:...


thanks everyone...awak sume menaikkan semangat untuk saya terus menulis didalam blog ini. :)

p/s: sebenarnya nak buat pernyataan balas untuk sume komen tu,tapi..TAKDE MOOD tetiba.nak simpan entry ne takut basi pula..apa-apapun.TERIMA KASIH SEKALI LAGI :)

4 comments:

  1. kritikan yg membina semangat!
    hehe

    ReplyDelete
  2. bestkan bila sama2 ad orng tolong kritik..boleh perbaharui apa yg ptot..

    ReplyDelete
  3. @Cik Ezy//yer sangat-sangat membina. :)

    ReplyDelete
  4. @cucu umie.betul!..tapi yang kena kritik kena la tahan sikit...

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*