TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

doodle?!.




cehhh,cam jadi satu fenomena pula sekarang ne doodle-doodle kan?.terkena gak tempias  sikit.sebenarnya dah lama tengok orang lain punya doodle,teringin nak try satu.dulu,before semester start,belajar sikit-sikit.tapi,bila da start busy dengan kuliah,assignment,test,quiz dan aktiviti sosial,hah...da malas balik nak study pasal doodle neyh.

tapi dalam diam,belajar melukis atas kertas.wakakakaka.seyesly,I memang tak pandai nak melukis oke!.kalau kelas lukisan,I akan cari jalan tuk escape.FINE,itu memang jahat.tapi apa faedah kelas melukis,dah memang tangan keras kan?!.hahahaha.better I baca buku sejarah,ada gi masuk exam.dan memang melukis bukan bidang I.hikhikhik.

then,tetiba nak lukis doodle lagi.study-study sikit..tengok tutorial sana sini.....then,buka cs5.godek sana godek sini.jadilah satu.


JANGAN tanya hidung dia kat mana,OKE?!

#sambung study lukis doodle.practise make perfect kan?..hikhikhik :)

16 comments:

  1. comel ka .boleh dah banner ada doodle yeye :P

    ReplyDelete
  2. xnk tye hidung..tp telinga dye kat ne? :D

    ReplyDelete
  3. study jgn tidak study bt doodles..hhe

    ReplyDelete
  4. @diyan comel ek?...rasa semcam je tgk doodle ne :P

    ReplyDelete
  5. @asamasin ne doodle muslimah,dia kai tudung,takleh bgi nmpk telinga :)

    ReplyDelete
  6. comelnye doodle. nak satuu :)

    ReplyDelete
  7. comel..lepas ni boleh la buatkan utk zaza satu..

    ReplyDelete
  8. nak tanye jugak
    hidung die mana
    ihihihihihii

    ReplyDelete
  9. @shiema sufian err.ne pun tak lawa eh...study dlu.klu da pandai baru ble buatkan :)

    ReplyDelete
  10. @Zaza Zafran..tunggu da expert baru ble buatkan :)

    ReplyDelete
  11. kan comey tu..xpe abaikan hidung yg comey tu..kihkih

    ReplyDelete
  12. @Cik Azizah...rasa cam doodle tu tak cukup sifat je :)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*