TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

pemenang ecadwinkyasha's giveaway.




malas nak buang masa lama-lama.
.kang tambah pula debaran dihati ini.
ish ish ish,I lak yang terlebih nervous.
oke oke oke.
.orang cakap gambar ble bercakap,korang tak caya?.
.kita layan jak ne...................



azatiesayang





.see,kita da ada pemenang ecadwinkyasha's giveaway.tahniah-tahniah kepada semua yang berjaya memikat hati encik random.Kepada yang tak berjaya jangan risau yer...sume contestant dapat peluang duduk di dalam bloglist I.

pengumuman penting kepada semua peserta,,,tahu kan hadiahnya berupa banner dan watermark (serta edit blog kepada yang nak), so..sila-sila inform camna rupa bentuk banner dan watermark yang kamu mahu ke alamat email : ecasha.89@gmail.com ataupun terus inbox ke FB I : Eca Dwinky Asha

kepada sesapa yang nak blog mereka diedit,nak banner ke,nak header ataupun watermark boleh tengok senarai menu edit blog kat sini.|servis edit blog|,..murah murah je dan I akan tolong korang edit sampai korang puas hati.


PEMENANG GA:..sila beri DETAIL banner dan watermark yang kamu mahu secepat mungkin.Jadi,I boleh bekerja dengan encik photoshop sesegera mungkin.hikhikhik :)

8 comments:

  1. hantar detail dkt fb..

    id zarina tazari :-)

    TQVM

    ReplyDelete
  2. yeay....!
    alhamdulillah...
    cik firah dh sent ke fb awk.. ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. . rezeki ryn ! hehe. .
    t ryn email kan yurp ! :))

    ReplyDelete
  4. Tahniah yang menang :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdllh...menang!
    nanti k.atie htr detail kat email...
    azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  6. Salam ramadhan buat semua..tahniah pada pemenang..patutlah saye tak menang..tak join upernye..huhu :)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*