TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Raya #1.


^_ASSALAMMUALAIKUM_^

selamat hari raya kalian. :)
hari ini tak pose yer,,sila makan lemang,rendang,ketupat,kuih-muih semua tue...jangan segan-silu pula.

semalam jam 3 dah bangun dah..sebab kena masak tuk para tetamu.I masak tomyam ayam derr.....then,masak udang masak merah,ayam masak madu & sayur campur.pergghhh,penat masak.lepas je tetamu balik,terus masuk bilik,ZzZzZzzzzzz.

then,bangun jam3 family ajak gi ruma nenek I,(bukan nenek kandung eh,nenek sedara).Lepas borak-borak-borak-makan-minum,masa tuk balik pula.Nak balik tu,makcik dan cousin I hulur duit raya,eh eh tak sangka pula I yang berumur 22tahun ne dapat gak duit raya.berapa banyak?!.derr takyah nak havoc2x....asal ada.ko ada?...takde kan?.heho.

misi mengumpul duit raya diteruskan esok pula,balik kampung belah my mom,tak jauh mana pun,dalam 45minit je dari rumah neyh.

#layan nur kasih the movie dulu yerr.



2 comments:

  1. Salam Ziarah, TaqabbaluLlahu Minna Wa Minkum dan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin... :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya kak!~!
    Banyak tak dapat duit raya ?? XD

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*