TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

GiveAway 24jam

^_ASSALAMMUALAIKUM_^

*UPDATE!!!!!*

gila nak buat GA 24jam.hikhikhik.oke,disebabkan I agak FREE sepanjang minggu ini sebelum kuliah start NEXT WEEK,dengan baikhatinya...I anjurkan 

.GiveAway 24jam.
which HADIAH KEMENANGANnya ialah:.
EDIT BLOG+Header+Banner+ShoutboxFrame(AjakShoutbox) untuk 1pemenang.
*kalau ramai yang JOIN,akan dipertimbangkanlah kemudian yer*

cara mudah nak join:....
buat satu entry kat blog korang bertajuk :: "GiveAway 24jam"
Entry korang perlu memikat hati Eca Dwinky Asha yang comel neyh!.
letakkan banner ini didalam entry korang:...


*dalam entry korang tue....
nyatakan korang nak I edit blog korang camna.untuk header,banner tu sume..SILA SERTAKAN GAMBAR yer kalau nak.takyah I susah2 cari gi,dan bagilah 2 atau 3 gambar.*

next,I nak minta tolong(KALAU SUDI) LIKE kedua-dua CONTEST yang I sedang JOIN neyh.


komen dekat ruangan komen dientry ini,berserta LINK ENTRY kamu itu.
tarikh tutup: 20hb September 2011 | JAM 10.00 MALAM.
tarikh tutup diTUNDA--->
 21hb September 2011|Jam 10.00 PAGI.
*baru ngam 24jam,tamat esok.tamat malam ne baru 12jam,betul ke tidak?!.
inilah susahnya bila budak suka math terjun ke bidang bahasa.

*senarai nama pemenang boleh tengok dekat sidebar,kalau takde nama korang dekat situ,SILA INFORM melalui iShoutbox.
*bagi yang nak gunakan page giveaway mereka untuk join giveaway ini,nyatakan juga page blog yang nak diedit tu yerrr....sekian.berjumpa lagi jam11 nanti dengan keputusannya :D

7 comments:

  1. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    TQVM

    ReplyDelete
  2. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    ID FB : RAFIDAH SALLEH

    ReplyDelete
  3. ,MAMA JOIN
    http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    ReplyDelete
  4. saya join :)

    http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    ReplyDelete
  5. join

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    tq

    ReplyDelete
  6. akak joint

    http://iedaimmi2.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    ReplyDelete
  7. HARAP2 SEMPAT LA JOIN

    http://contestyaya.blogspot.com/2011/09/giveaway-24jam.html

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*