TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

15 March,save the date.

Assalammualaikum


15 March 2017,lebihkuranglebih 5tahun dari sekarang....5 tahun lagi yer kawan-kawan.Cukup tuk kamu kumpul duit dan menghadiri majlis eca...majlis apa?..cek out sini --->


boleh percaya ke?!...Digalakkan TIDAK PERCAYA yer kawan-kawan.
ramal-meramal bukannya bagus sangat puwn kan?
sebabnya,Allah SWT telah tetapkan hidup kita.

bila kita kawen,bila kita sakit,bila kita mati
semua telah direncanakan.

March is not my favourite month actually.hahaha.I prefer  on June/Dec..get me?!.
Kalau boleh biarlah majlis tu buatnya time cuti sekolah yang panjang sikit.
baru senang  kerja ^_______^

jangan risau,korang akan dijemput kalau ada suda majlisnya.



#awak,dah ada HINT ne...muahaha.Europe?!..takyah lah..gi Genting dah cukup >,<"







2 comments:

  1. tengok buleh, pcaye rentikan lee..
    kita pcaye pada DIA.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehe jangan lupa jemput org sini kalau dah ada tarikh tu..:p

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*