TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Awal Ashaari melamar Scha Al-Yahya dalam rancangan Propaganza.

Assalammualaikum


Sweetnya Awal Ashaari melamar Scha Al-Yahya dalam rancangan Propaganza tadi kan.Bagi yang tertinggal rancangan itu,boleh tonton rakaman di bawah ini..



Scha dan Awal sama-sama mengalirkan airmata bagai tidak percaya kejadian tersebut..so sweet!!!.Pasangan kekasih ini bakal mengumumkan tarikh pernikahan mereka pada hari Selasa 27 March 2012.

Awal juga menghadiahkan Scha patung bear yang diberi nama Yuno.

Yuno.


Scha bersama cincin lamaran Awal.


ish ish ish...bertambah-tambah sweet mereka berdua ne kan?.heehee :)


#awak bila pula neyh?.hikhikhik.


15 comments:

  1. bertemu jodoh jugak mereka berdua...

    ReplyDelete
  2. tadi tengok..memang sweet sgt mereka berdua ni..hee dah sampai seru dorang..doakan yg terbaik..

    ReplyDelete
  3. tadi tgk kat astro..wow..so sweet..

    ReplyDelete
  4. salam..hihi mereka sgt sweet. rmai org share kt fb.dh tgk..hope mereka cpt2 kawen.

    ReplyDelete
  5. moga mereka berdua berbahagia dunia dan akhirat... amin..!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. @suzie rahman hahaha...sweet betul la awal kan?

    ReplyDelete
  8. @Cik Nur kita amin-amin ye cik nur :)

    ReplyDelete
  9. akak berkenan patung yuno yg besau tu..hihii

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*