TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

KK Food Festival.

Assalammualaikum.

masih dalam mood update cerita last weekend.Lepas je sessi photogediks, eca,jijie dan ejump terus heading ke Suria Sabah,sebab dekat sana ada pelancaran majlis KK Food Festival.psst,bagi yang tak tahu KK memang syurga makanan!!!.muahaha,especially makanan laut yang murah dan segar...tapi kena pilih tempat tau!..dan KK Food Festival ne takdelah gerai-gerai makan di Pasar Malam tu join,ini khas tuk bar,cafe,restaurant and so on.Even makanan Korea pun ada (..dan JURURAWAT BARU tu rembat satu!)

nak tengok ne je...

cakes,cupcakes,macarons 
cantik-cantik kan..semuanya dari Boutique Cupcakes
dekat je dari tempat eca,tapi takde bas masuk situ
=.="


booth-booth yang menyediakan tester makanan,tapi takut tak halal,so tak makan.cuci mata je.
>_________<"

so,kalau nak tahu lebih lanjut berkenaan KK Food Festival,boleh baca dekat website Life and Style.
Jijie's entry on it.|Part 1|Part 2|

makan makan makan.kalau sabah syurga makanan je,tak mustahil penduduk-penduduk sabah semua comel-comel macam tuan punya blog ne kan?.hikhikhik :P

10 comments:

  1. nah....ada jugak ke Suria Sabah ahad baru ni tapi x perasan pulak KK Food Festival nih huhu

    ReplyDelete
  2. food festival ? wah bestnye !

    ReplyDelete
  3. YG WANE PINK N KUNING TU MACAROONS EK..?

    ReplyDelete
  4. Ermmm...jauhnya.. hanya mampu melihat dari kejauhan shj lah gamaknyer..

    ReplyDelete
  5. sebelum mkn eca tanya dulu halal ke tak ni? hehehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*