TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Officially Closed

Assalammualaikum.
Happy Weekend Everyone.

is OFFICIALLY CLOSED for any services for the moment.

eh eh,jangan risau..ini SEMENTARA sahaja.
memandangkan sekarang terdapat BANYAK tempahan edit template blog,eca sendiri tak larat nak terima lagi sebab yang lain-lain puwn belum selesai lagi...so terpaksa AMBIL KEPUTUSAN ini.maaf yang teramat.

As been told,eca ne masih STUDENT sepenuh masa dan masuk bulan APRIL ne juga lah musim assignment,quiz,test bakal berlangsung.[pakat-pakat lecturer eca ne buat semua dan kena hantar semua dalam waktu terdekat ne.#senyumdalampaksa].So,terpaksa TUTUP tuk sementara waktu bagi memberi laluan kepada pelajaran,blog,dan tempahan terdahulu.

yang dah EMAIL eca tu jangan risau,eca dah letak anda semua dalam ruangan 'waiting list' dalam buku nota.Untuk lebih clear,eca bagi senarai waiting list tersebut :::
1) Khumaera Ismail (penaja GA) [pending]
2) Kiddie"s House [on progress]
3) Azni Hanafi (snowbear_x) [next]
4) Mimi Mariana (thisisme_mimie87)
5) Sanuria Zainun (sanuriazainun)



dah siap letak gambar dekat folder memasing puwn.heehee.


hopefully dapat disiapkan dalam dua-tiga minggu ne.
\\doakan eca yerr//



dan tolong singgah-singgah blog eca dua hari ne ye.
eca sekarang dekat kampung,kemas rumah tuk kenduri next week (^.^)
esok pula,dah nak balik KK,cuti sem dah habis lah =.="
[mulakan aktiviti JALAN KAKI pergi KELAS lepas ne]
~kalau takde nama korang di atas tu,please inform eca yer.PM eca dekat FB~

dan,,,,DIHARAP SABAR MENUNGGU :)

8 comments:

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*