TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

untuk kamu yang mencintai aku

Assalammualaikum.

mungkin tidak terlalu lewat untuk aku,
mengatakan aku sayang kamu,
tapi mungkin kamu,
yang salah tafsir perasaan itu.

mungkin masa melewati,
dan hari yang berlalu tanpa bicara,
cerita cinta tiada berkesudahan,
dan aku masih tetap menanti.

untuk kesekian kalinya,
aku katakan cintaku,
tanpa ku sembunyi rasa indah itu,
agar kau mengerti.

aku menanti sehingga lelah,
dan aku terdampar disuatu ketika,
kamu datang dan memelukku,
kamu bisik ditelingaku.

aku terjaga dari lena,
arh..cuma mainan mimpi semata,
walau hanya mimpi kualami,
aku masih menanti.

untuk kamu yang mencintai aku,
katakan dengan indah,
aku menanti tanpa lelah,
hanya untuk mendengar madah cinta.

untuk kamu,cuma kamu,
dan kamu yang kumahukan.
kerana kamu yang mencintai aku,
dan aku juga sama.

#apasal jiwang-jiwang-jiwang sangat neyh eca oi?!.

10 comments:

  1. hari jumaat jiwang-jiwang erkh..

    sori eca, akak fb hanya boleh buka time lunch hour jer..tak boleh nak balas post... akak plan nak pergi ke borneo..hujung sabah tu..jauh tak dr KK?

    ReplyDelete
  2. wah.. berjiwang eca arini yer..hihii

    ReplyDelete
  3. wahhh..jiwangnyeee..!

    cik nur dah lama tak berjiwang..hehehe

    ReplyDelete
  4. eh eh..eca berjiwang...sweetnya :)

    ReplyDelete
  5. pergh.. sentimental sangat r pulak entri ni.. tak sabar nak kawin ni.. em..

    ReplyDelete
  6. @Mama Ema,jiwang hari jumaat sambil doa agar ditemukan jodoh.hehehehe :D

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN,rindu punya pasal.terus berjiwang.hahaha

    ReplyDelete
  8. @Cik Nur,jom berjiwang dengan eca.heehee

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*