TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

sudah setuju

Assalammualaikum


Selasa yang lalu,jumpa PK1 (penolong kanan 1) kat sekolah lama eca.yeahh,penolong kanan 1 ne merupakan guru kimia eca dari tahun 2005-2006.Jumpa beliau atas arahan Tuan Pengetua...nak ambil jadual dan urus perkara-perkara berkaitan....dan paling penting,nak minta tandatangan Pengetua/PK 1 untuk surat permohonan menjalankan latihan praktikal di .......

apakah ini?!.....

 itu SAMPUL SURAT RASMI yer kawan-kawan.nak dihantar ke...
Executive (Practicum Training), UNIRAZAK Wilayah Sabah.

dalam tu ada,

dan KAMI (eca dan dua kawan) OFFICIALLY LAPOR DIRI dan persetujuan dari pihak sekolah untuk menjalankan latihan praktikal di SM Lok Yuk Kudat telah diperolehi.Surat ne nak kena hantar ke kolej.

sepanjang dua jam (sejam menunggu,sejam berbincang),banyak ilmu dan informasi yang kami perolehi.
Jadual belum dapat,cuma hari tu kami bincang berkenaan subjek,projek dan lain-lain.

Maybe,eca akan ...
  • ditempatkan ke sidang petang (Form 1 & Form 2) sebab sidang pagi dah penuh.Lagipun ada guru praktikal dari UMS sedang menjalani praktikal mereka.
  • ajar subjek Bahasa Inggeris,dan juga akan ajar subjek Maths atau BM.erm,nak ajar Sains tak dapat.Sebabnya masa SPM dulu eca tak ambil SPM,cuma ambil Kimia,Fizik,Biologi.So,tak boleh ajar Sains.(bayangkanlah cigu BI ajar BM.tunggang langgang lah student daku =.=")
  • akan jadi guru pembimbing untuk Puteri Islam,English Club,Kelab Badminton.aktiviti ko-kum kena aktif lah :)
  • bakal menjadi guru pembantu untuk unit Bimbingan dan Kaunseling.suka-suka nak bagi kaunseling dekat para student..ada yang nak try dulu tak?!.hehehe.
  • mungkin akan involve buat 1 projek untuk sekolah dan dapatkan markah untuk kami bertiga.

cuti sekolah dah nak TAMAT dah!.
Sila-lah anak murid sekalian siapkan kerja sekolah yer.
eca pun nak siap-siap untuk hari pertama.
ohyee,name tag dah buat :)
Siti Ashah atau Ashah?!.
teka teka teka 
^__________^


orang Lembah Klang dan kawasan berhampiran,sila klik SINI.

13 comments:

  1. selamat memulakan pengajaran cikgu eca..ehh anak murid dtg singgah hihihihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah ! praktikal jadi cikgu ya . hehehe .

    All the best of luck ya :)

    ReplyDelete
  3. siti ashah..sbb entry dlu akak pilih nama tuh..hihi

    ReplyDelete
  4. Memang sekolah menengah ka kau apply, Eca? Aku ingatkan sekolah rendah. =.="

    ReplyDelete
  5. eca.. ko d kudat ka.. uinah.. kalau aku tau.. aku kontek ko bha.. ahahaha.. macam aku ada limpas la nama skola nih hari tu.. ko tinggal memang kudat ka ca?

    ReplyDelete
  6. p/s: eca, aku pi d kg bak2.. ko tinggal mana?

    ReplyDelete
  7. owh.. tmn ehsan aku tau.. tp yg welcome tu kudat tu aku blur2 sikit.. hahaha.. dekat sikuati ka tuh? eh ngam ka nama kg tuh? hehehe..

    ReplyDelete
  8. hai cikgu siti ashah.. hehe bestnya nak jadi cikgu... mesti comey cikgu ni kan..ngeee~

    ReplyDelete
  9. Tahniah. hee. Mesti best jadi cikgu, kan :D

    ReplyDelete
  10. eca dh xsabar nk jupe ANK MURId.. hihiii

    ReplyDelete
  11. Jauhnya.. BI & BM :) dah macam guru bahasa pula ;)
    Teka Ashah

    ReplyDelete
  12. Salam.

    All the best....!!Excitednya dia..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*