TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Gunting ZigZag

Assalammualaikum.

Hari tu,eca nampak ada satu tutorial felt gunakan gunting zigzag ne.Tapi bila guna gunting zigzag tuk kertas tu,tak dapat nak gunting felt pula =.=".Kebetulan blogger Yui update kat fanpage beliau tentang gunting zigzag...terus grab satu yer.............


hasilnya ialah ini ::


Harga Gunting RM 30
Postage ke Sabah RM10


kalau korang nak juga,cepat hubungi Yui 
SMS ke -> 019-2331810
email ke ->  nurulyuicollection@gmail.com

dan dikesempatan ini,eca nak wish kat Yui.....


eca doakan Yui sentiasa berjaya dalam apa juga bidang yang diceburi.
dan  semoga sentiasa bahagia dengan teman tersayang ^,^

p/s : Bila ada masa lapang,eca suka berkerja dengan felt segala..tapi malas nak showoff hasil.ngeee ^,^
insyaallah,coming soon~

9 comments:

  1. wahh..comei jadinya bila gunting felt.. :)

    ReplyDelete
  2. hihi,tq dear sudi beli dgn yui/hope eca berpuas hati..

    ololo..tq syg.. thnx utk wish ini =)

    ReplyDelete
  3. Wah, lepas nie boleh lah buat keychain sendiri.

    ReplyDelete
  4. Pandai nye Eca dan suka berseni ya..Dulu memang ada gunting ni. Ntah kemana hilang...

    ReplyDelete
  5. owh...ada rupanya gunting genre tu..ingatkan tak ada.hehe

    ReplyDelete
  6. wah comey2.. banyak kegunaan boleh buat dgn gunting zigzag ni...tak rugi beli kan..

    ReplyDelete
  7. skrg ramai org sibuk buat felt2 ni tp akak xpandai n xminat...

    ReplyDelete
  8. Macam2 jenis gunting ada rupanya.. apa fungsi gunting ni ye?

    ReplyDelete
  9. org yg minat buat kraft felt mmg kena grab la satu..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*