TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Year End Giveaway & Contest

Assalammualaikum. 
sticky post sehingga 17 December 2012
scroll kebawah/tekan button older untuk entry terbaru.


eca nak mengalu-alukan kalian untuk meriahkan 
Year End Giveaway & Contest
Giveaway #4 (klik perkataan untuk T&C contest)
Contest (TAMAT). Jom Cari Pemenang!!!!


30 comments:

  1. Tak faham ler konsepnya? apa yang perlu peserta buat? and apa T&C nya? Bila tarikh expired nya?

    ReplyDelete
  2. ika amik kt blog lyssa tutor tu . hikss

    http://www.lyssasecret.com/2012/10/tutorial-letak-like-button-tweet-button.html

    ReplyDelete
  3. Kalau join, sponsor tu x perlu follow or like ke...ramai sangat! Suka yg simple2 je, tak perlu follow or like byk sangat!

    ReplyDelete
  4. Eh..eh..nma ciksu xda la dlm senarai sponsor..
    ,(

    ReplyDelete
  5. eca, sponsor leh join x? ngehehhe.. XD

    ReplyDelete
  6. moga ga eca ni berjaya.. moga ramai yg join :-)

    ReplyDelete
  7. wah3..good luck yaa..aa..kena jelaskan kepada semua tentang konsep nya ni :D

    ReplyDelete
  8. byknye ga..nanti blh ciktom join jgk..hehe

    ReplyDelete
  9. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  10. jom join Giveaway ni! masih hangat lagi!!SERBU!!!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    ReplyDelete
  11. oh..bfmu org kuala penyu bah kan..:)

    ReplyDelete
  12. ramainya penaja .. HH buat contest dan giveaway kena taja sendiri ..huhuhuhuu

    ReplyDelete
  13. ramainya sponsor.. bestnya

    ReplyDelete
  14. Banyaknya GA. Kena ajar Mummy nak buat GA. Tak reti takde idea

    Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

    1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

    2. Klik butang G+ (Google Plus)

    3. Jangan lupa follow blog Mummy!

    Mintak sangat jasa baik korang.

    Thanks

    ReplyDelete
  15. Ramainya sponsor..
    Semoga berjaya kepada yg join.

    ReplyDelete
  16. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  17. kreatif la eca ni..bagus2..
    lain kali nak wat GA or contest inform ciktom ye..ciktom nak taja :)

    ReplyDelete
  18. saya tak biasa lagi dengan benda begini. sekadar membaca entri dan follow dulu ye. nanti saya datang lagi. jemputlah ke blog saya ye.. hai cik tom berjumpa lagi kita di blog ini ye

    ReplyDelete
  19. Salam, semoga menang. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  20. alaaa baru je excited nk join ! da tutup laa.. haha xsempat, xpe2 next time eca buat lg eh ! :D

    ReplyDelete
  21. Nanti Eca habaq na sapa yg akak nak kena review

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*