TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Doa Dhuha dan terjemahan

Assalammualaikum.

Masih ingat entry Kelebihan Dhuha Jumaat lepas,....bila eca baca balik entry tersebut,blogger ayut inform yang doa dhuha telah dilagukan.So,eca pun decide nak search dekat Youtube.Jumpalah Doa Dhuha oleh kumpulan UNIC.jom kita pakat dengar ramai-ramai yer...Insyallah,tenang je jiwa dengar lagu doa dhuha ini.Tambah lagi bila mendengar terjemahannya dalam Bahasa Melayu,menitis airmata eca.Housemate dalam bilik tetiba kuar,"ca,sedap lagu ne.aku dengar tadi pagi di Office"

yupppp,eca akui.Jom dengar ::

Bila dengar kan,sayu je rasa.Rasa macam banyak sangat nikmat ,Allah SWT bagi tapi disia-siakan.
Allah beri waktu, solat 5 waktu tak lengkap.
Allah beri kesenangan, kebahagian belum tentu ada.
Allah beri ruang, peluang pergi begitu sahaja.
Allah ambil kawan-kawan, redhakan dan semuanya pasti ada hikmah.
Apa yang dijanjikan Allah SWT untuk umatnya,itu adalah yang terbaik buat semua.Amin.

p/s : eca nak minta tolong korang..LIKE,TWEET & G+ kan entry --> Kelebihan Dhuha.Terima Kasih.

8 comments:

  1. mekasih eca share info mcm ni.
    1 sbb leeza suka bw ni, sbb mcm2 info dpt leeza tahu. baca secara spontan gini .. kadang2 lbh ingat infonya.

    ReplyDelete
  2. terima kasih Eca... perkongsian yang amat berguna

    ReplyDelete
  3. xleh nak dgr lgi..kat office..huhu

    ReplyDelete
  4. dgr jgk pg ni :) tak jemu kalau dgr...nnt blh bt solat dhuha plak..in shaa Allah dpatlah mgkn merasa kelebihan Dhuha yg eca kongsikan... ...

    ReplyDelete
  5. selalu dengar doa ni..
    best..!

    terima kaseh sudi berkongsi..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah insaf dengar.. betapa banyaknya dosa hambamu ni Ya Allah...huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*