TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Durian Crepe di Sabah.

Assalammualaikum.
INI ENTRY BUAT KAMU JELOUS!.muahahaha \(^,^)/

Last SUNDAY,outing eca & dua orang sahabat dunia akhirat...dipendekkan cerita,memang teringin nak makan DURIAN CREPE....dok orang sibuk-sibuk UPDATE pasal Durian Crepe eca pun jadi mengidam semacam....oi oi,bujang lagi ah!!!!.hahaha.

So,...dekat FB,ada orang bagi LINK kakak yang jual DURIAN CREPE di Sabah neyh.Terus amik nombor phone.Kebetulan la kemarin tu nak pergi tengok wayang dan jalan-jalan,alang-alang ada kereta..zupppp ke Giant Indah Permai terus!.



RM10/set.Dalam 1set,ada 5 ulas. #ulas?!.hantam sajalah~



Durian Crepe Sabah.



Dimana nak dapatkannya?!..

Durian Crepe Umie

Hubungi  Umie ::

kalau korang SMS,sebut je nama eca...tapi takkan ada diskaun ye.muahahaha

dapatkannya juga di Giant Indah Permai,Sepanggar,Kota Kinabalu,Sabah.
Gerai berwarna BIRU,bersebelahan City Cool (pintu masuk GIANT)

ambil dari FB kak Umie..
kalau yang duduk area-area IP,mesti tahu mana nak cari.
eca pun senang je cari..nampak Cool City tu,dah namapak gerai ne.


so,bagi mereka yang berada di sekitar Kota Kinabalu,boleh dapatkan Durian Crepe tersebut.
konfirm menyesal beli 1 set..macam daku lah tue.hahahaha ^,^

Selain Durian Crepe,ada jual macam-macam lagi...
antaranya Pavlova (RM40), Mini Pavlova (RM2.50),apam,nasi kuning,biskut..
pendekkata,macam-macam ada.Nasiblah rumah eca JAUH dari Indah Permai,kalau area Indah Permai,Durian Crepe tu boleh da gantikan nasi...hahahaha.

18 comments:

  1. wah dekat sdh ngan umah kakak

    ReplyDelete
  2. omg!! sedapnye..singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  3. sana sini org duk cite psl durian crepe ni..ishhh...nsb nyue xsuka mkn durian..ehehe

    ReplyDelete
  4. mmg sedap...sy da rasa aritu mmber bagi...

    ReplyDelete
  5. kat mana2 durian crepe

    ReplyDelete
  6. nakkkk!!!tp nk yg kat kl je..huhuhu..tak leh nk g amek nnt kang :D

    ReplyDelete
  7. tp kulit dia nmpk lembik ea..hihi.. haa..kan dah ada..leh la p gtau jijah kan eca..hihi.

    ReplyDelete
  8. Kat sini pun demam crepe gak..hu hu..

    ReplyDelete
  9. Nur tak jeles, sebab baru mkn pagi tadi.. puas dapat merasa..hee.. :)

    ReplyDelete
  10. hehe...mujurla nana xsuka duyan:)

    ReplyDelete
  11. wahhh ada jugak kat sabah ni.. like lah!! nak rasa bagaimana rasanya nanti.. expecially pavlova tu..nyumnyum

    ReplyDelete
  12. mmg jelous...huhu nak sikit

    ReplyDelete
  13. laparnya tgk makanan semua ni.haishh

    ReplyDelete
  14. xminat durian so boff course xminat durian crepe jugak.. sedap sngat ke durian crepe ni eca, sbb kakak akak kata xsedap. mybe tengok org yang buat tu kot yr...

    ReplyDelete
  15. waaaaa...kt sna siap da gerai jual durian crepe ag ek...kat smjung ni kena oder.xda gerai2 la...
    mood::rindu bandar sierra..hik3...
    tetibe je kan....

    ReplyDelete
  16. jauh nya nk p indah permai..adui

    ReplyDelete
  17. cream nyer hover hokeh! hahahahawat org terliur jaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*