TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Nuffnang ajak tengok Fear Factor

Assalammualaikum.
memulakan hujung minggu lalu dengan senyuman bila nampak CPUV terbaru.



bermula dengan 0.27 + 0.07 = 34sen.Moga jadi RM34 diakhir nanti.
muahahaha.angan-angan betul. >,<"


CPUV ASTRO FEAR FACTOR
CPUV pertama bulan November.
CPUV ke-5 tahun 2012.


CPUV Windows 8 masih lagi menari-nari...syukur,nak dekat sebulan lebih duk kat blog.Moga-moga earningnya mampu membuatkan eca lebih semangat berblogging..kan da kata earnings hasil blogging kira satu bonus buat kita =)


ohye,eca ditimpahi dengan soalan-soalan berikut semenjak-dua menjak ne :

#1. Kalau guna DOMAIN sendiri, earnings tak berapa nak masuk?...cuba tengok gambar...rasanya earnings masuk kan?.
#2. Bagaimana nak dapatkan CPUV/BE untuk blog?...yang ini eca akan kongsikan di entry akan datang.
#3. Kalau beli DOMAIN tuk blog,ganggu blog atau rosakkan blog tak?.


JANGAN RISAU,kalau korang ada pertanyaan apa-apa,just tanya dan eca akan cuba buat entry untuk setiap pertanyaan tersebut...tapi lambat la,memandangkan eca kena siapkan THESIS untuk dibentangkan lagi 2 minggu..... =)





9 comments:

  1. meriah nya BE di blog eca ni ye..
    Akak dah klik2 mana yang patut ...:)

    ReplyDelete
  2. yeah... boleh la belanja roti canai ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. amboi..byk tu BE..meriah lak tu...

    ReplyDelete
  4. meriahnye BE...
    tahniah :)

    ReplyDelete
  5. mg be tu bertambah2 masyukkk :)

    ReplyDelete
  6. tengok tu kan ada je BE..hehe tahniah la.. masyukk pasni eca..hehe belanjer lah..hahaha

    ReplyDelete
  7. haha da yg masih xphm apa itu domain.ala,terangkan jela kak eca :)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*