TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Bila Selebriti Melawan Ketakutan

Assalammualaikum

Fear ataupun ketakutan………tiada siapa dapat lari daripadanya.Ada yang takutkan kegagalan,ada yang takut kehilangan,ada juga yang takut berdepan cabaran………tiada siapa boleh lari menerima cabara.Tapi mereka kini diberi CABARAN yang amat ‘menakutkan’,bukan sekadar menguji fizikal malahan juga menguji mental mereka.

Bermula dengan Masterchef Selebriti Malaysia,kini mereka bergandingan dalam Fear Factor Selebriti Malaysia.Seorang pelakon,seorang angkasawan….tapi keduanya bergandingan menempuh ketakutan mereka.


Jehan Miskin & Mejar Faiz
badan yang sasa,namun mampukah ia berdepan ketakutan yang diberikan

Apa Kata Mejar Faiz?


Bagaimana persediaan Jehan Miskin berdepan ketakutan beliau?


Berjayakah kedua-dua Selebriti Malaysia ini menempuh ketakutan mereka dalam cabaran Fear Factor Selebriti Malaysia..jangan lupa saksikan mereka bersama 28 selebriti Malaysia berentap dalam Fear Factor Selebriti Malaysia.
Saluran: Astro Ria (104)Mustika HD (134)
Masa   : 9.00pm
Hari    : setiap Sabtu bermula 29 December 2012

Like Fear Factor Selebriti Malaysiahttp://www.facebook.com/FearFactorMalaysia
Follow di Twitter @FearFactorMY

“Saksikan Selebriti Malaysia berentap melawan ketakutan mereka”


Entry ini dihasilkan sebagai salah satu entry jemputan di blog sifu,Eyriqazz.com

9 comments:

  1. fear factor malaysia? boleh tgk online nanti ni..hopefully best la.. :)

    ReplyDelete
  2. wah nda sabar mo tgk fear factor malaysia pulak..

    ReplyDelete
  3. Tak sabar menuggu siri pertama malam ini.

    ReplyDelete
  4. oh malam ni ker? kne tgk ni, mcm mnarik jer...

    ReplyDelete
  5. adeh..sayangnya daku yang kacak ni tak ada astro..sabar je lah..hehehe

    ReplyDelete
  6. kakak pun nda ada astro nak..

    ReplyDelete
  7. xdapat tgk..time ni ke melaka...

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*