TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Blogger-blogger ini perlu menyerah diri!!!!!!!

Assalammualaikum.
Masih ingat ada hadiah simpanan untuk GA & Contest eca?!.yerr...hadiah-hadiahnya adalah ::

LipBalm + kji&Co. wine tint (1 Pemenang)
Shawl (2 Pemenang)
Mystery Gift (3 Pemenang) 


so,untuk 6 hadiah ini,eca akan berikan kepada blogger yang JOIN kesemua @ hampir kesemua GA & Contest yang eca jalankan...selain itu,hadiah sampingan eca telah lama sediakan untuk BLOGGER yang banyak menyumbang TRAFFIK kepada eca.

uda namanya YEAR END kan,haruslah buat sekali jalan....one way to 2013.#eh?!


jom mari terima anugerah........

pemenang adalah :: http://www.msvelentine.my

kriteria pemilihan PEMENANG UTAMA,hadiah TAJAAN JijieAsriella: 
1) Blogger MV JOIN keempat-empat GA
2) Blogger MV JOIN contest juga!
3) Traffik blog dari BLOG MV.


  2 Shawl dari IntaNBerlian diberikan kepada blogger-blogger ini ::
http://solehahshamsuddin.blogspot.com
http://mamakaybee.blogspot.com
kriteria pemenang :  Join hampir kesemua GA+ Contest.



3 hadiah Misteri dari Dunia Shida diberikan kepada blogger-blogger ini ::

http://therosputih.blogspot.com
http://nostra-fabula.blogspot.com
http://jassnani.blogspot.com
kriteria pemenang :  Join hampir kesemua GA


penyumbang TRAFFIK TERBANYAK ::
http://cahayacita2.blogspot.com/


so,MOHON sangat-sangat kepada pemilik-pemilik URL berkenaan,LAPOR diri kepada eca dengan email eca SAHAJA.(guna email senang sikit eca nak labelkan pemenang-pemenang..tolong yer orang sibuk ala menteri ne)  --> ecasha.89@gmail.com

Nama :
Alamat :
No Phone :
URL Blog :
Hadiah Kemenangan :

yang dah email dulu pun email lagi sekali,kalau tak eca hantar url blog korang ke IPD Kota Kinabalu,suh cari korang!!!!.hahaha,just kidding..hilangkan stress mengadap slides presentation esok.

p/s :: esok JUMAAT,mari bersorak GEMBIRA!!!!ohyeah~

13 comments:

  1. tahniah utk diri sendri & yg menang..hehehe..bah kejap kak email

    ReplyDelete
  2. tajuk entry yang mencuakkan... ahhaha
    anyway tahniah semua

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua...
    tak sangka..ade link nur di situ...

    apapun, terima kaseh sekali lagi...

    pstt..nur dah menyerah diri..hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd para pemenang. thumb up!

    ReplyDelete
  5. Tahniah utk semua..espclly NuR n MV

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah pada semua pemenang!

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd semua pemenang..
    Alhamdulillah, dpt shawl..
    akak dh email detail kt eca..:-)

    ReplyDelete
  8. kak , saya dah email :) , btw , sorry lambat emel sebab xda buka blog sblm ni



    TERIMA KASIH !

    ReplyDelete
  9. tahniah pemenang semua...tgh mncari pmenang brooch ayut..huhuhu

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kak. Tak sangka solehah terpilih :)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*