TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Peluk-Peluk Atas Motor

Assalammualaikum.

Last Saturday,*skema tul cigu bi ne kan*.hakhakhak..dipendekkan cerita hari Sabtu yang lalu,eca kuar dengan kawan *ehem!*.Malam tu eca pun tak tahu nak lepak kat mana...nak p Tg Aru,dah malam sangat.So,dia pun ajak la lepak area Lintas.OTW,kami dari Beverly Hills nak pergi Lintas,eca fokus tengok keta.

So,dipendekkan cerita lagi~,lalu lah sebuah motor EX-5 ditepi keta kawan daku yang *bajet prefect tu*...Masa duk fokus motor EX-5 tu kan,terpandanglah pemandangan yang indah...si wanitanya memeluk si lelaki diatas motor berkenaan.Terkeluar pulak dari mulut eca,"eh,best pula naik motor kan,boleh peluk-peluk".

kawan eca dekat sebelah senyum-senyum sudah!.grrrrrrrrrrr~"jangan cari masalah,cukuplah bawa kereta jak.payah lagi ambil lesen motor"-dia cakap!....*eca pun terdiam* lalalalala~
Eca : Kalau naik motor,mesti ka berpeluk-peluk?
Dia  : ntah~

THATS THE POINT!..kalau naik motor,kena ke berpeluk-peluk bajet HOT sangat~tak perlu rasanya kan?!....seriously,eca kalau keluar dengan sesapa,mesti tanya,"eh,ko bawak motor ka keta?!"..bukan maksudnya memilih,just in case,hujan ke tiba-tiba....hikhikhik *alasan lapuk agaknya kan?!*

++ kita tak reti naik motor.dengan arwah Miss Rain pun kekok semacam naik motor.Inikan hendak membonceng orang lain kan.hikhikhik.

so,apa yang best sangat naik motor + peluk-peluk tu,cuba korang CAKAP dekat eca?!.

tengah bayangkan lelaki + lelaki membonceng motor sesama sambil peluk-peluk.
ARE  YOU  GAY?! >,<"

14 comments:

  1. yang peluk2 tu mesti pembonceng takut naik moto

    ReplyDelete
  2. lebih2 lagi bila awek tu menonggek semacam.. hahaha. dia nak tunjuk kat sapa tak tau la.. hehehe. (ada pengalaman juga apalagi memang saya ni dulu agak nakal dengan dunia mat motor.hehehehe)

    ReplyDelete
  3. huhu kalau naik moto peluk abah xpe.:P

    ReplyDelete
  4. lelaki naik sama lelaki pastu duk guna gear satu je..hahahha..kejap kejap brek..mmg ada something wrong

    ReplyDelete
  5. haha..geli klu tgk lelaki peluk lelaki nek mto..hihi

    ReplyDelete
  6. kalau kak ...pegang bahu @ pegang pemegang kerusi belakang jak

    ReplyDelete
  7. Tak suka peluk sebab angin tak masuk kat depan...hehehehe

    ReplyDelete
  8. tak suka naik motor..
    rs cam nak jatuh je.
    xde protection..hehe ;p

    ReplyDelete
  9. kalau dah halal xpe.. tp kalau x halal lagi pompuan kene bawak bapak dia duk tgh2.. hehe

    ReplyDelete
  10. hihihi...

    tak naik moto. tapi sesekali jeles juga ngan orang yang naik moto - sebab boleh peluk2. hihhi - laki bini ler.... time ngantor ke tpt kerja.

    haiiii.....

    ReplyDelete
  11. rimas kot peluk2...
    hahahaha

    ReplyDelete
  12. dah lama tak naik moto. ah, rindunyaa. bab peluk tu tak kuasa lak. rasa macam terlampau swet dan menyesakkan pandangan orang yang melihat :)

    ReplyDelete
  13. leeza tak ada lesen motor.. fobia gak bawa motor..
    jd pembonceng juga takut.. pernah naik dgn adik.. dan akhirnya adik ckp.. boleh tak jgn keras sgt badan ni. susah nk bawa...
    ayah juga pernah ckp mcm tu dgn leeza... huuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  14. MJ suka naik moto, pastu peluk asben.. heheee :D

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*