TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Readymade Bantal Felt Couple

Assalammualaikum.

Sabtu yang lepas,eca sangatlah rajin ye kawan-kawan......nak release tension sikit,lari dari buat Thesis dan edit blog.So,sambil tengok movie dengan housemate,tangan pun gatal gunting felt & menjahit.Jom tengok dulu READYMATE Bantal Felt Couple.

HIJAU & BIRU~

what we called "LOVE"

tolong abaikan lah yer orang tak reti nak menjahit ne.hahaha.

Saiz A4
Harga : bermula RM30 (belum ada tambahan design dan tidak termasuk harga pos lagi)
            So,kalau korang nak tambah material (tambah nama),just let me inform.

Kalau berminat,boleh hubungi eca :
Email : ecasha.89@gmail.com
FB    : Eca Dwinky Asha
SMS : 014-2830885
siapa cepat dia dapat oke?!.Kalau nak RQ warna lain,bolehla buat pre-order dulu.eca akan cuba siapkan dalam 2-3 minggu bergantung kepada masa.yola,,,daku kan Final Year Student dan bakal penganggur terhormat *eh!*

peminat kipas susah mati warna HIJAU,boleh la cepat GRAB Couple Felt ne.
Boleh jadikan perhiasan oke?!.

7 comments:

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*