TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Wordless Wednesday #55

Assalammualaikum.


bha.c kakak MV pun pandai juga cari timing petang-petang marathon komen disini.
teda keja la tu kan~.hikhikhik

btw,SORRY kak MV,hadiah kakak belum dibagi lagi.planning selepas 4hb atau 8hb pergi Sepanggar,samaada jumpa kak MV dimana-mana atau terus ke rumah beliau tuk bagi hadiah..semuanya bergantung kepada budi bicara si kawan ya kak!.


#doalah si kawanku baik hati  hantar si kawannya pg sana.

11 comments:

  1. amboi kena bomm komen .. haha

    ReplyDelete
  2. Kalau dia nda htr biar kak p tmptmu jk.amacm

    ReplyDelete
  3. marathon sungguh kak mv.. g sepanggar jangan lupa singgah telipok..hee

    ReplyDelete
  4. @Mrs Velentine hahahahaha.pg juga tu sana,sebab sudah janji ma sepupu mau stay ruma dia beberapa hari..c kawan hntrkan juga tu..

    ReplyDelete
  5. @azizah :) ui ui.mcm dekat nak pusing lak tu..akak singgah UA je la ye.nnti eca stay UA beberapa hari kot~

    ReplyDelete
  6. hantar kat rumah saya boleh?hahahaha :P

    ReplyDelete
  7. kak MV mmg baik n rajin orgnye tau :)

    ReplyDelete
  8. wah wah wah.. dia marathon di blog Eca la.. terbaik la

    ReplyDelete
  9. nikalilah MV dari hujung ke hujung bah entri di komen nda kasi peluang haha

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*