TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Eca Monthly GA #Jan13

Assalammualaikum.


Monthly Giveaway 2013.
(Edisi Januari 2013)

Syarat-syarat :
Follow Blog ecadwinkyasha.com
Like Fanpage ecadwinkyasha.com
Follow Google+ ecadwinkyasha.com
[sila scroll ke bahagian bawah untuk ikuti syarat tersebut]
(++ beberapa syarat tambahan bergantung kepada masa dan keadaan)

Cara Menyertainya :
1) Lengkapkan syarat diatas.
2) Klik entry ini (klik),tekan G+ pada entry berkenaan. [OPTIONAL,tak G+ pun,takpe]
3) Kembali ke entry ini,kemudian lengkapkan detail anda pada ruangan dibawah.
(Masukkan Nama,Email & URL Blog Sahaja-sila masukkan sekali je yer~)


ALERT pada waktu-waktu berikut untuk pengumuman pemenang :
Tamat pada 11.59pm 17 Januari.
Pengumuman Pemenang pada 12.00pm 18 Januari.

Hadiah Bulan ini ialah :: Pin Blogger X 2 pemenang.

16 comments:

  1. ok.. i xda G+ so, xleh join... hihii

    setakat ni, dh 3 org akak bc akan buat GA bulanan... hihii.. bagus2 :-)

    ReplyDelete
  2. nak join ler.... huuu...
    leeza dah tahu penempatan, isnin mula kerja....

    ReplyDelete
  3. cantik bah blog dia...kakak punya jadi kah kau mau edit

    ReplyDelete
  4. join..dh share kat G+

    cantik dah blog eca..

    ReplyDelete
  5. joinnn. support eca juga....

    wahhhh dah cantik dah blog eca.... totally make over... peewwwiittt..

    ReplyDelete
  6. byk jgk yg bt GA bulanan kali ni... :)

    ReplyDelete
  7. eca, xleh klik pun G+ tu.. camne nak join..

    ReplyDelete
  8. Kak Eca, Arol dah join! Semua syarat telah dipatuhi. Harap ada rezeki menang pin blogger.

    ReplyDelete
  9. 3) Kembali ke entry ini,kemudian lengkapkan detail anda pada ruangan dibawah.
    (Masukkan Nama,Email & URL Blog Sahaja-sila masukkan sekali je yer~)


    yang atas ni macam mana Eca?

    Isma
    isma.ap@gmail.com
    ilyamaisara.blogspot.com

    sorry.. baru bertatih kat blog :)

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*