TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Doa Bertemu Jodoh Untuk Wanita

Assalammualaikum.

dah habis study ne,boleh fikir la kan pasal nak ehem ehem.*kui,otak kuning tul korang kalau fikir daku tengah bercakap pasal Malam Pertama*..hahaha!!!!..Daku pasal fikirkan pasal  JODOH dan Perkahwinan...sampai bila nak duduk membujang ne...umur baru 24tahun,chill-ah!.,tapi sebenarnya,selalu fikir camtu.wakakaka.

So,apakata bagi mereka yang macam eca,kita amalkan doa ini juga yer..

Doa Bertemu Jodoh (Untuk Wanita)




temukanlah aku dengan seseorang yang akan menjadi imamku,sahabatku,kekasihku juga kekasihmu.
Amin Amin Ya Rabbi.


#jangan nak malu sangat baca doa neyh.malu korang jugak yang rugi.hikhikhik.

10 comments:

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*