TEMPLATE BLOG INI MASIH DALAM PENAMBAHBAIKAN.

Hadiah Saguhati dari Blogger Sharidawati

Assalammualaikum.

eca suka SUPPORT kawan-kawan blogger bila mereka JOIN Contest mahupun GA yang memerlukan Like,G+ dan seumpamananya...kadang-kadang tak perlu dorang minta,eca dah like ataupun G+.Apatah lagi bila rakan-rakan blogger buat Giveaway untuk membantu mereka memenangi contest atau giveaway yang mereka sedang ikuti itu,lagi daku berkobar-kobar untuk LIKE mahupun G+.

Jika sebelum ne,eca selalu menang wang tunai.Kali ini,eca menang set barangan IKEA.*sumpah comel benda tu...masa eca ambil barang tu di PPL Kota Kinabalu,eca tengok dari tempat yang da terkoyak,eca tau,mesti comel macam penerima hadiah tersebut.hikhikhik.jom tengok hadiah kiriman Kak Sharidawati,pemilik blog sharidawati.blogspot.com.eca menang sebab JOIN GA kak Sha sempena Iphone5 Gadget Impian suatu ketika dulu.

 comel kan set neyh...comel.ada macam-macam kaler.


set ne plastik tau.semua plastik...so,kalau bagi budak kecik makan,tak yah risau pecah ke apa.So,nanti kat rumah baru,boleh bagi babychenta main dengan set neyh..tak la risau sangat pecah ke apa...sebab benda plastik..kalau babychenta marah pun,tak risau dia nak baling sudu ke garpu ke pisau tu.hehehe.

Last but not least,THANKS Kak Sha sebab sudi kirimkan hadiah kepada eca yang jauh di Sabah ne.Nanti datang Sabah,leh contact-contact lah yer....boleh eca belanja puding kelapa....btw,nak wish buat Kak Sha,

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Kak Sharidawati,
Allah selamatkan kamu.

Happy 32th years-old Kak Sha~
May all your dream comes true....may happiness is always with you.
^____________________^,

joma masuk blog kak Sha, Sharidawati Blog
#ramai juga orang birthday bulan 2 neyh yer............

11 comments:

  1. wahhhhhh cantiknya... warna warni gitu.... congratssss eca..

    ReplyDelete
  2. comel nye set tu...
    by the way..congratss

    ReplyDelete
  3. wahh cantiknya eca! comey2.. tahniah yer.. kalau jijah simpan ni untuk bagi baby makan.. heee

    ReplyDelete
  4. Warna warni! Cantikkkkk ;D

    ReplyDelete
  5. wah bestnya dapat hadiah...hehe..

    ReplyDelete
  6. eh..mmg comellah..!
    colourful.... :)

    ReplyDelete
  7. wah cantiknya... kalau xnak guna..Alisha boleh guna tau!! ;p

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*