tag pertama cik asha..*winkwink*


*penuh semangat*.
SALAM SAYANG SEMUA READERS-readers cik asha yang comel.
hari ne hari yang amat memenatkan buat saya.
pagi-pagi da gi kelas,balik dari kelas pula da start kemas barang.
cik asha nak pindah ruma yg dekat ckt dgn kolej.
erk,,penat sangat.esok lagi nak angkat barang.yuhuuu.
sangat-sangat penat.nasib je la isnin dan selasa xde kelas.heehee.
opps,,saya da membebel tak tentu pasal pula yerrr..
trus ke...main point::
cik miera tag saya...
mekaseh cik miera.syg kamoo kuat-kuat 
ne untuk kamoo yang comel itu...


Thank you, you are sweeter than candy Myspace Comment

tak caya ke cik asha kena tag....hehehe.tengok bukti ne oke..hehehe

"once you have been tagged , you are supposed to write a note with 25 random , facts , habits ,  or goal about you? at the end. choose 25 people to be tagged. you have to tagged a person who tagged you.. if i tag you , its because i want to know about you."
so,,jom kita check out the 25 things about cik asha yg comel. =)

1) nama penuh cik asha(sure korg xtau kan)...heehee.nama kita dalam ic: SITI ASHAH AWANG AMAN. a.k.a eca,asha,sha,adik*mama & bapa je pggl aku gtu oke*,cigu ct*ex-student aku je pggl cm tu*

2) aku anak tengah-tengah.diperhalusi lagi...aku ada sorang kakak,sorang abang ipar,sorang abang,sorang adik pompuan,sorang adik lelaki.*lengkap!*

3) aku dilahirkan pada 17/january/1989 bertempat di Hospital Kudat,Kudat,Sabah.mama cakap dalam jam 9lebih gitu aku dah nanges kat dunia neyh =P

4)aku bukan je ada adik-beradik kandung...aku juga ada adik-beradik susuan serta adik-beradik assu(hanya kami yg tau) yang juga kawan baik saya.

5)kawan baik saya rata-rata adalah lelaki and i love hang out with them.esp AMIR DAMSIK BORMAN...syg ko mir..tq sebab selalu dgr mslh aku.live happily with ur lovely one dan JANGAN CURANG-CURANG..aku sekeh ko nanti!.

6) aku suka MATEMATIK dan NOMBOR sangat-sangat. =)

7) aku sedang belajar kat UNIRAZAK SABAH..amik BACHELOR OF EDUCATION(maths)..will graduate on 2012.

8) aku suka amik gambar...dan aku nak sangat-sangat ada DSLR sebijik mcm encik BEN ASHARI punyerrr...wahhh! *angan-angan ini akan jadi kenyataan awal thn hadapan*

9) aku suka minum ribena dan teh c special =)

10) suka makan terung goreng+sambal belacan.ikan basung ampap.ambuyat.! feveret sepanjang zaman.....

11) aku pena nanges sebab aku gagal ujian Maths.*bukti aku suka math sgt2*

12) aku pena jadi cikgu sandaran pada Jun-Dis 2008 kat SK Gumandang,Kudat.terpaksa tinggalkan sekolah sebab jadi cikgu tau!.

13) aku pena hampir..diulang HAMPIR memukul murid aku.oopsss,i'm just 18 oke tym jdi cigu dulu...masi mentah,xpandai kawal temper..but rite now.AM GROWING UP!.

14) aku pena pindah 3 buah ruma masa aku sem1 dulu.muahaha.rekod =)

15) aku ada FACEBOOK,MYSPACE,TAGGED,FRIENDSTER,HI-5,GROUPEZ...*am addict to social network..tpi yg aktif FB jerrr*

16) aku bekas pelatih WIRAWATI kem KK DiBawah Bayu,Tuaran.kumpulan1/siri4 2007.

17) aku suka kumpul benda-benda comel yg berwarna pink.

18) aku ada 3 nombor pon yg korang ble hubungi bila-bila masa..   
      (0148******,0142******,0109******) call arh...

19) aku suka edit gmbr.*photoscape*..dan baru nak berjinak-jinak dengan photoshop!

20) aku pena wakil sekolah dalam acara bola jaring+bola keranjang jerrr.*aku xsuka nak ikut sukan..tgk acara sukan,ble la ajak aku* dan aku juga  pena wakil sekolah ikut debat,forum,drama!.

21) anak mata saya warna coklat.*ramai org puji mata sy cantek.muah kt korang*

22) peminat ROSSA..asal g karaoke,mesti bawa lagu dy.

23) aku minat sangat tgk auto-show tpi jrg dpt kesempatan p sana.so,sapa-sapa yg sudi ajak,aku...jgn malu-malu k!...aku suka tgk kelisa yg da drenotavekan.muahaha.

24) aku ada lesen memandu tapi xpena bawa keta selepas dapat lesen.rugi kan!

25) aku suka blog sebab aku curahkan sumenyerr di sini.blog aku,hidup aku.

mak ehhh.semput aku nak cakap 25 perkara pasal aku yang comel neyh
sekarang aku nak tag 25 orang la pula..heehee.sapakah yang bertuah itu...


so,,sapa-sapa yg da kena tag...sudi2la yeerrr...
oke.mata da bagi signal da.
p tidur cik asha yg comel..
pagi nanti nak kena angkat barang pindah ruma...
sedihnya. =(
tinggalkan konco55 neyh.
pa ble buat.uma baru kecik je,xble ajak ramai-ramai =(
len kali,kita hang out sesama ya =)

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*