•Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to.


sorry blogger....semalam (22.12.2010) tak update pasal 30days challenge sebab...
line tak berapa nak 'sihat'...benci keadaan itu oke =.="
oke..Cik Asha teruskan la pasal entry untuk hari kelima ini.
gambar tempat yang Cik Asha pernah pegi *-*
so,,Cik Asha nak letakkan gambar PLKN...


cuba cari mana Cik Asha???

ne la
WIRAWATI KOMPENI ALPHA a.k.a SKUAD BARA.
Kem KK Dibawah Bayu,Kg. Kauluan,Tuaran,Sabah.
Kumpulan 1/Siri 4.2007
3bulan lebih *actually tak la sampai 3bulan!*

dari tak tahu kawad...da pandai sikit-sikit berkawad..
dari tak tahu nak disiplinkan diri,,adalah sedikit disiplin.
dan yang paling penting...
dapat ramai kenalan
dapat banyak kenangan.

kalau nak cakap pasal kenangan..
memang entry neyh kan bersambung dan tak akan habis.hehehe
so,malas arh nak ceta leboh lanjut.ceta da basi la.hahaha
dan dengan itu...Cik Asha nak pamerkan gambar2 KKDB jer yer.
sedap je mata memandang.hehe.

view from 'dewan makan'...belakang blok wati...atas blok JL.

ne lah sebahagian dari blok wati.P1:tempat Cik Asha menginap.



ne jer yang dapat Cik Asha pamerkan..sebab,picha xde dalam simpanan.malas nak scan lagi.huhu.ne puwn amik dari FB kawan.hehehe.

psst:: rindu gila dengan korang sume kat KKDB.
pesanan buat sume wira&wirawati ::

Kau main wati??
Kau main wira??
Kau turun!!!!


...sapa superhero Cik Asha???.
...nantikan entry akan datang..........tunggu!!!

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*