header baru cik asha (*-*)


assalammualaikum wahai pembaca-pembaca blog cik asha sekalian......
dimana saja anda dan anda mungkin berada....
maybe kat kedai mamak sedang minum teh tarik *kesukaan* cik asha..
atau maybe sedang guling-guling atas katil dengan teddy bear masing-masing..
ke sedang berada dalam kesejukan cyber cafe ditempat anda....
terimalah kucupan mesra dari cik asha ^MUAHHHH^.

sebab cik asha sedang dilanda kegembiraan yang tak terhingga...ngee~,~

hari ini,cik asha gembira...sebab berjaya menghasilkan HEADER baru..
which is header tranparent.tak sama seperti header-header sebelumnya *-*
dah lama sebenarnya nak buat header transparent neyh.tapi memandangkan sebelum ne sibuk mengulangkaji pelajaran tuk peperiksaan akhir semester..terpaksa la mengurangkan aktiviti mencantikkan blog yang buruk ini,...

alhamdulillah,hari kedua bercuti ni,ada kesempatan tuk buat header...
kali ne cik asha gunakan photoshop cs3,hasil ehsan kawan cik asha yang sudi berkongsi software tersebut...
header baru neyh mendapat tutorial dari cik intanurulfateha..tak kenal cik intan ek?...
jom usha blog dy kat cne: intanurulfateha
tutorial wat header transparent pla tgk cne: *-*
comel tak blog dy?..comel kan cam cik asha?.oke,budak-ne-nak-kena-sepak.

comel tak blog cik intan?sama comel dengan tuanya kan
*sila angguk,kalau tak,sila terima sepakan maut cik asha*

so,korang boleh la buat header transparent sendiri.cik asha pun buat beberapa kali baru berhasil tau tak.lepas ne sure la cik asha akan selalu tukar header..da terlebih pandai kan?.

ne la dia header transparent cik asha:


p/s:; bolehlah kan header baru ne..comel berbanding yang dulu..kan kan kan. ^-^

0 comment... add one now

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*