header untuk ANITH SASHA CHAN *-*


semenjak dua menjak tiga menjak aku tukar lagu kat blog aku neyh....
banyak pula dapat permintaan indah *-*
haha(gelak kuat sikit)....
seorang gadis comel (tapi aku lagi comel la yerr!.harus diingat itu=.=)
cik Anith Sasha Chan telan meReqeust nak minta watkan header untuk blog dia.
aku kata kat dia " I wat xla cantik sangat " -ayat ada gedixx bANYAk
dia cakap : xpe xpe,yg penting ada.
so,aku pun dengan rasa senang hati watkan header untuk dia.
untuk pengetahuan korang,aku guna photoshop cs3 & photoscape.
cantik ke tak?...korang la tentukan.
aku rasa 3.5/5 je neyh.
maybe sebab aku wat kelam kabut.haha
dan xde idea nak buat macam mana.
tapi insyallah akan buat yang lebih baik selepas ini.hehe

guna photoshopcs3
guna photoscape
so,korang rasa dpt berapa markah neyh ek?..
untuk pengetahuan sekali lagi:aku tak pernah dapat A dalam pendidikan seni.haha.(xde kaitan!)


p/s:: Syok kan lagu kat dalam blog aku neyh?tajuk dia PERMINTAAN INDAH:fiqNcockroaches.

{ 7 comments.. read them below or add one }

JUJUE MOHD RAZIN JUJUE MOHD RAZIN 28 December, 2010
comel . arr . jue nak jugak !
haha
aJa aJa 28 December, 2010
wah2..cantik2..
header yg kedua 2 da bez la kak..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 December, 2010
@aJa
aja..ne guna photoscape jer...
ecadwinkyasha ecadwinkyasha 28 December, 2010
This comment has been removed by the author.

Terima Kasih atas komen anda.
Eca akan balas & terjah anda secepat mungkin.
*-*